Aceasta este cea mai populară tunsoare cu volum din lume. 10 modele de bob carre stratificat

Carre este cu siguranță cea mai comodă și universală tunosoare pentru femei, care continuă să fie extrem de populară și în acest sezon. Versiunea clasică, o tunsoare uniformă, este cea mai solicitată în rândul doamnelor, însă astăzi vom vorbi despre modelul bob carre stratificat. Feminin și modern, bobul carre cu straturi este un stil clasic și etern prezent.

Caracteristicile tunsorii bob carre stratificat

Iconic, bobul, indiferent de versiunea adoptată, este tunsoarea ideala pentru femeile cu un stil minimalist, la modă, office sau practic. Ușor de coafat in fiecare zi și versatil, această tendință va fi mereu prezent pe toate podimurile, și, in viata de zi cu zi. Versiunea clasică se bazează pe o geometrie strictă și o tunsoare uniformă, iar bretonul de la linia sprâncelenor este unul fin. Ceea ce face special însă aceast stil este că poate avea orice tăietură în față, cum ar fi de tip scară, asimetrică sau chiar ruptă. Totodată bretonul poate fi complet diferit si individual pentru fiecare doamnă în parte.

Anterior, doar doamnele care aveau o structură fină a buclelor alegeau o astfel de tunsoare deoarece, datorită stratificării și tehnicii de creație, forma părului s-a dovedit a fi foarte voluminos. Stiliștii moderni însă au îmbunătățit opțiunea și, prin urmare, bobul gradat poate fi executat în prezent pe bucle groase, ondulate și, de asemenea, subțiri, astfel încât orice femeie se poate bucura de o tunsoare spectaculoasă.

Bob carre stratificat și opțiuni pentru breton

După cum am menționat mai sus, versiunea modernizată a tunsorii bob carre se combină perfect cu orice breton. Atunci când alegeți să experimentați noi schimbări, luați în considerare cele mai elegante tunsori cu breton din revistele marilor stiliști din lumea modei.

Bob carre stratificat cu breton oblic

Iată o soluție ideală pentru femeile cu vârsta de peste 30 de ani, cu păr rar și subțire. Un hair-stylist profesionist vă va ajuta să alegeți unghiul perfect al bretonului. Carret-ul gradat vă va permite să vă creați o coafură voluminoasă, iar un breton oblic va îmbunătăți imaginea în ansamblu de mai multe ori. Bretonul oblic este potrivit pentru doamnele atât cu fața ovală cât și triunghiulară dar și pătrată.

Bob carre stratificat cu breton drept 

În combinație cu bobul carre gradat, bretonul drept arată excepțional. Fața ovală și rotundă a unei femei cu această opțiune de tunsoare va arăta pur si simplu minunat, dar și mult mai expresivă. De menționat că bretonul trebuie coafat în fiecare zi pentru a obține o formă elegantă si stilată pentru tunosare.

Mai multe variante pentru bob carre stratificat

Datorită abilităților stiliștilor, în ziua de azi doamnele au ocazia de a alege dintr-o gamă largă și variată, atunci când vine vorba despre tunsoare carre gradată. Astfel, orice femeie, indiferent de vârstă și stil de viață, iși poate găsi cu ușurință look-ul perfect. Potrivit marilor stiliști din lumea modei, cele mai solicitante tunsori bob carre stratificat sunt:

1. Bob carre gradat fără breton – imaginea unei frumuseți uluitoare

2. Bob carre gradat cu volum – un aspect elegant și atractiv al unei femei

3. Bob carre gradat cu alungire – o opțiune pentru iubitoarele de păr lung

4. Bob carre gradat cu asimetrie – o tunsoare care va completa armonios imaginea unei femei cu trăsături faciale disproporționate

O tunsoare bob gradată cu volum este o coafură șic pentru orice femeie. Stilistul va putea alege varianta de tunsoare perfectă, în funcție de structura buclelor, de forma feței și de preferințele doamnei. Așezarea părului nu necesită mult timp, iar partea cea mai frumoasă, o femeie cu o astfel de tunsoare arată întotdeauna spectaculoasă și seducătoare.