Cea mai feminină piesă vestimentară: cum să o porți în această toamnă. Sfaturile stiliștilor

Toamna și iarna, multe femei preferă să poarte pantaloni. Dar totuși, acestea nu uită nici de fustă. Cu această piesă vestimentară feminină, poți crea o varietate de ținute de toamnă atât clasice, cât și mai moderne. Mai jos îți prezentăm câteva ținute de toamnă cu fuste și recomandări în procesul de creare a acestora de la cei mai buni stiliști.

Ținute cu fustă

Fusta dreaptă clasică

O fustă dreaptă clasică, cu nasturi sau cu fermoar în partea centrală din față este esențială pentru o garderobă de bază. Poartă-l cu un top mai evidențiat. De exemplu, o bună alegere ar fi o bluză cu imprimeu care imită culorile pielii de șarpe. Un alt detaliu spectaculos al ținutei, vor fi botinele cu vârfuri ascuțite, alungite și tocuri transparente.

Fusta dreaptă, ușor îngustată, din material textil și cu imprimeu strălucitor și original

Acest tip de fustă arată impresionant. Pentru un astfel de model, merită să alegi un top care să se asorteze la culoare cu una dintre nuanțele imprimeului de pe fustă. În imaginea de mai jos este vorba despre un pulover de culoare verde închis. Cel mai bine este să alegi pantofii în funcție de culoarea tonului principal al fustei. În acest caz, acestea sunt cizme de culoarea roșu închis.

Fusta dreaptă din țesătură în carouri colorate

Acest tip de fustă este  o alegere excelentă pentru o ținută de fiecare zi. Cu o astfel de fustă, un pulover alb va arăta spectaculos. Atenție însă la un detaliu interesant – puloverul este ușor strâns într-o parte. Cizmele albe înalte și o beretă albă din fetru completează perfect ținuta.

O fustă șic din dantelă de culoare gri închis

Acest model este potrivit atât pentru o ieșire de seară, cât și pentru o ținută casual, de fiecare zi. În cel din urmă caz, alege un top simplu, neutru. De exemplu un pulover pe gât albastru închis și o jachetă neagră. Accentul pe talie se face cu o curea deschisă la culoare purtată peste sacou.

O fustă cu pliuri din țesătură cu luciu de satin

Pentru această ținută, s-a ales un tricou cu imprimeu foto alb-negru în față și o jachetă din tweed în carouri de culori negru și roșu. Marginile jachetei sunt decorate cu franjuri. Accentul pe talie se face cu ajutorul unei curele cu cataramă mare.

O fustă dreaptă din piele ecologică

Acest model de fustă este un lucru elegant și aproape universal. Aceasta poate fi folosită pentru a crea o mare gamă de ținute. Un efect special va crea o fustă de piele colorată, de exemplu de culoarea bordo. O astfel de fustă va arăta grozav atât cu accept pe partea de sus a ținutei, cât și cu lucruri neutre, de bază. Astfel există o mulțime de opțiuni de combinare a acesteia.

O fustă din material mai gros

Acest obiect vestimentar este un lucru indispensabil în garderobă. De exemplu, un astfel de model gri deschis cu un efect texturat, ar fi o alegere excelentă. Fusta cu nasturi cu o linie de închidere ușor înclinată de lungime midi este ceea ce ai nevoie. Partea superioară a ținutei poate fi orice, inclusiv pe mai multe straturi, ca în exemplu.

O fustă în carouri

Acest model clasic este mereu actual. Modelul cu silueta în linia A arată feminin și elegant.  Pentru partea de sus s-a ales un pulover pe gât de culoarea gri deschis și o pelerina de culoarea verde închis, aproape neagră, din material cu o suprafață catifelată. Talia este accentuată cu o curea neagră de piele. Elegant, la modă și confortabil.

Fusta cu imprimeuri accentuate

Acest model poartă-l cu culori neutre pentru a nu copleși ținuta. În exemplul de mai jos, la fusta cu imprimeuri accentuate s-a ales o vestă albă cu dungi albastre și o haină de ploaie de culoarea bej deschis.

Fusta din piele de tip jumătate de soare

O fustă atât de spectaculoasă ar trebui să o porți cu lucruri clasice, de exemplu o cămașă albă și o manite neagră. Această ținută o poți completa cu accesorii colorate.

Fusta asimetrică

Îți dorești un look original și elegant ? Alege o fustă asimetrică. De exemplu, mai jos găsești un model atât de neobișnuit din țesătură de lână. La aceasta s-a combinat o geacă neagră cu centură. Ceva simplu, dar nu poți spune că este o ținută banală.

Un alt look original cu o fustă asimetrică

De data aceasta, este un model pliat combinat, realizat din două tipuri de țesătură. Ea a fost asortată cu un pulover voluminos, albastru închis, purtat peste o cămașă. Un detaliu destul de evidențiat este perechea de cizme peste genunchi cu imprimeu animal.