Ce tunsori se potrivesc femeilor de peste 60 de ani: care sunt cele mai reușite modele

Fiecare dintre noi își dorește să arate bine, indiferent de vârstă. Din păcate, multe dintre reprezentantele sexului frumos adesea devin deprimate și încep să privească diferit lucrurile după ce au depășit pragul de 60 de ani. Astfel, ele decid să nu mai acorde atenția cuvenită aspectului lor exterior.

Tunsoarea este o problemă delicată pentru femei la orice vârstă. Reprezentantele din categoria vârstei mai înaintate sunt împărțite în două categorii: cele care optează pentru tunsori prea tinere și cele care cred că viața la 55 sau 60 de ani s-a terminat aici și nu mai trebuie să depună niciun efort ca să arate atractiv. Femeile din prima categorie adesea exagerează și arată, să spunem într-o manieră mai frumoasă, cam ciudat. Cele din urmă, dimpotrivă, cad în depresie și își tund părul mai scurt, încercând să nu atragă prea multă atenție asupra lor.

Un lucru este clar: atât femeile din prima categorie cât și cele din urmă, percep cifrele din pașaport puțin cam eronat. Poți arăta grozav la orice vârstă !

Mai jos am selectat tunsori care sunt potrivite în special, pentru femeile de peste 60 de ani. Începând de la această vârstă, multe dintre reprezentantele sexului frumos se confruntă cu schimbările interne cât și externe ale organismului care nu fac decât să le afecteze aspectul.

1. Bobul francez

Tunsoarea atemporală de tip bob este grozavă pentru absolut orice categorie de vârstă. Buclele scurte în stil casual arată incredibil de elegant, iar bretonul cu șuvițe de lungimi diferite chiar ajută la ascunderea unor imperfecțiuni ale pielii îmbătrânite.

Tunsoarea de tip crop

Multe doamne consideră că părul lung reprezintă sursa tinereții eterne. Ne grăbim să vă descurajăm! Cel mai important lucru este simțul estetic al stilului și  încrederea în sine, deoarece nici ridurile nu pot ascunde tinerețea sufetului. Tunsoarea crop se va potrivi celor mai îndrăznețe reprezentante ale categoriei de peste 50 de ani, care sunt gata să experimenteze și nu se tem să-și ia rămas bun de la lungime.

3. Bobul drept

Numai privește această doamnă care a rupt toate stereotipurile. Un păr scurt gri care arată pur și simplu uimitor. Totul se bazează aici pe coafare. Un bob îngrijit care accentuează trăsăturile frumoase ale feței – una dintre cele mai bune moduri de a-ți actualiza coafura. Incredibil de frumos !

4. Carre pentru păr ondulat și creț

Tunsoarea de tip carre este o soluție universală pentru o schimbare de look. În imaginea de mai sus poți observa o tunsoare reușită de tip carre pentru părul creț. Lungimea standard a acestei tunsori este chiar deasupra umerilor și împreună cu bretonul neglijent creează o senzație de prospețime. Trebuie doar să te consulți cu frizerul tău care îți va spune ce lungime este ideală pentru forma feței tale.

Bobul asimetric

Această coafură este una clasică pentru femeile de peste 60 de ani. De mulți ani stiliștii o recomandă tuturor și este clar de ce. O astfel de tunsoare bob este atât de impunătoare. Totul depinde de felul în care o stilizezi. Câteva antrenamente cu un uscător de păr în fața oglinzii și vei deveni un adevărat expert.