Ce se întâmplă atunci când lași o femeie să plece…

otp

Când lași o femeie puternică să plece, nu-ţi faci ție un favor. Îi faci un favor ei. Pentru că o femeie puternică știe că valorează mult mai mult, decât un bărbat care a lăsat-o să plece. O femeie puternică ştie că Ea – e cel mai bun lucru care ţi s-a întâmplat. Şi nu vei mai găsi una la fel!

O femeie puternică niciodată nu-i va permite unui bărbat s-o frângă în bucăţi. Nu, ea va zbura tot mai sus şi mai sus.

Da, unei femei puternice îi vor frânge inima. Iar ea îşi va permite să sufere, să simtă. Ea nu se va preface că totul e bine, nu va împărți zâmbete largi. Ea se va vindeca. Şi când va fi gata, nu se va mai întoarce în trecut. Va uita de el, de cel care i-a provocat durere. Ea nu va mai vărsa nici o lacrimă, pentru cel care a fost atât de prost, să nu înțeleagă ce a pierdut.

Pentru că, când vei lăsa o femeie puternică să plece, în realitate îi vei reda libertatea.

Ea nu are nevoie de un bărbat, ca să trăiască. Şi cu atât mai puţin, nu are nevoie de un bărbat egoist şi un mincinos, care se gândește doar la sine. Ea încă mai are speranța , că într-o zi îl va întâlni pe cel care o va aprecia pe măsură, care va înțelege că e soarele, cerul şi pământul.

Deci, nu te gândi că te va implora să te întorci. Nu va încerca să te facă gelos. Îi va fi absolut indiferent, ce gândești acum despre ea.

Pentru că data viitoare când o vei vedea cum râde cu prietenii, şi-i cucerește pe toți cu zâmbetul frumos, să știi că e adevărat. Ea nu se preface. Ea este cu adevărat fericită. Fără tine. Încearcă să-ţi bagi asta în cap. Tu ai lăsat-o. Şi acum ei îi este chiar mai bine.

Să nu crezi că va alerga după tine vreodată ca un cățeluș. Nu-ţi fă iluzii, că te va suna pe timp de noapte cu lacrimi în ochi, că îi este dor. Şi nici să nu încerci să te gândești că te va implora să te întorci.

Este cu mult mai frumoasă, decât vei fi tu vreodată. Ea este  – propriul soare, cer şi pământ.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!