Ce nuanțe de cămăși te fac mai cool: 10 opțiuni de purtat

O cămașă de damă la modă poate fi găsită în garderoba fiecărei femei moderne. Acest articol de bază se potrivește cu ușurință în orice ținută. Cămășile sunt folosite în stil business și office, combinate cu pantaloni și fuste, iar modelele elegante sunt folosite pentru ieșiri. Paleta lor de culori este atât de diversă încât fiecare femeie va alege cel mai potrivit pentru ea însăși. Cu toate acestea, trebuie să știi ce scheme de culori ale cămășilor vor face aspectul mai cool și mai atractiv.

Cămașa albă

O cămașă albă clasică este baza pentru crearea unei imagini de afaceri. Cu ea, poți crea numărul maxim de imagini potrivite pentru orice situație de viață. O gamă largă de cămăși albe sunt oferite femeilor de către stiliștii de modă: cămăși stricte de birou, cu mâneci voluminoase, cu umerii goi, cu volane, dantelă și alte decor.

Cămașa neagră

Nu mai puțin relevante sunt cămășile negre, care se potrivesc bine cu articolele de garderobă de diferite culori. Cămășile din țesături transparente și translucide, precum și țesătura de dantelă arată deosebit de impresionant în negru.

Cămăși în nuanțe de bej și maro

Cămășile în nuanțe de bej, ciocolată, maro și roșu arată incredibil de elegante în look-uri monocrome. În plus, modelele în aceste culori arată elegant și stilat, completate de pantaloni și fuste la modă.

Cămașa galbenă

Culoarea strălucitoare va adăuga savoare imaginii în orice moment al anului și al zilei, va înveseli nu numai pe tine, ci și pe cei din jur. În plus, culoarea se potrivește cu aproape toate nuanțele. Arată deosebit de elegant în combinație cu negru, alb, ciocolată, gri.

Cămașa albastră

Recunoscut drept culoarea Pantone a anului 2022, albastrul a fost mult timp considerat o culoare regală. Cămășile de orice nuanță de albastru vor da imaginii eleganță și statut, subliniind gustul excelent al tău.

Cămăși roșii și roz

Doamnele curajoase și încrezătoare în sine vor prefera cămășile roșii aprinse. Arată grozav în tandem cu pantaloni, blugi, fuste și cămăși roșii de stacojiu, nuanță de morcov, vișiniu.

Fanii stilului romantic vor opta pentru cămăși roz delicate care împrospătează și întineresc aspectul.

Alegerea unei cămăși de culoare la modă te va face să te evidențiezi în mulțime și te va face să arăți elegant și cool.