Ce modele de unghii sunt în trend vara aceasta? 5 idei care te-ar putea salva data viitoare când mergi la salon

Dispoziția de vară ar trebui să o aibă fiecare dintre voi chiar acum. Mai mult, maeștrii nail-art au prezentat deja toate modelele îndrăznețe și strălucitoare pentru sezonul cald. Aș dori să remarc că o mare varietate de modele vă va permite să alegeți o manichiură indiferent de stilul vestimentar abordat.

Modele de unghii cu ornamente florale

Cea mai importantă tendință a oricărei manichiuri de vară sunt florile. Poți desena pe unghii florile tale preferate, buchete cochete, poți decora cu ele toate unghiile, indiferent de lungime și formă. De asemenea, pentru iubitorii stilului minimalist, puteți opta pentru o manichiură simplă, unde florile sunt prezentate într-o singură formă sau desenate cu un contur.

Manichiura franțuzească clasică

Elementele clasice vor fi mereu la modă, iar manichiura franțuzească, îndrăgită de mulți, va rămâne mereu în sfera tendințelor. Vara, o manichiură franțuzească poate fi reînviată puțin, pentru aceasta linia sa specifică nu se va face albă, ci colorată. Încearcă cele mai diverse și îndrăznețe culori pentru manichiura ta de vară, înfrumsețează-ți și unghiile cu desene originale, paiete și alte elemente de nail-art.

Modele de unghii ombre

Ombre-ul nu și-a pierdut relevanța de câțiva ani. Un gradient frumos și cele mai strălucitoare tranziții de nuanțe pe unghii arată uimitor, mai ales dacă în designul de vară sunt folosite nuanțe de neon și culori pline. Ombre arată bine nu numai pe unghiile lungi, ci și pe cele mai scurte și pe diferite forme. În această vară, doamnele ce au optat pentru unghii cu model umbre, sunt sfătuite să nu supraîncarce unghiile. Astfel acesta trebuie să rămână principalul element pe unghii.

 

Unghii cu elemente decorative: fructe

Dacă vrei să înceapă vara ta chiar acum, atunci alege o manichiură elegantă cu elemente decorative precum fructele. Printre cele mai interesante alegeri se enumeră: lămâia, lime-ul, portocala, mărul, precum și cele mai delicioase – fructele de pădure. Este indicat să evidențiezi doar două degete cu un model creativ și să alegi pentru restul unghiilor o culoare potrivită.

Modele de unghii nud

O altă tendință importantă pentru vara aceasta în manichiură este nudul. Esența design-ului nud este clară – unghiile sunt vopsite într-o culoare naturală care subliniază perfecțiunea fiecărui deget.

Manichiura de vară nu reprezintă doar nuanțe luminoase și neon, ci și culori lejere și calme. Alege manichiura care te poate înveseli și care poate aduce mult vara mai aproape.

Ce design ți-a plăcut cel mai mult? Povestește-ne despre asta în comentarii!