Ce manichiură se poartă în octombrie: 24 de idei pe care trebuie să le încerci

Tendințele manichiurei se schimbă nu doar în fiecare anotimp, ci chiar în fiecare lună. Aceste schimbări ajută femeile să creeze modele interesante și proaspete, de fiecare dată combinate ideal cu stilul și preferințele lor.

Îți sugerăm să arunci o privire la ideile noi de manichiură din octombrie, care îți vor atrage cu siguranță atenția!

Manichiură cu detalii florale

Neapărat trebuie să experimentezi cu decorarea manichiurei tale cu motive florale! Privește cât de fine, firave și vii vor arăta unghiile tale!

Unghii ovale cu gel vopsite în galben

Culoarea galbenă este o culoare a toamnei. Nu evita să o încerci pentru manichiura ta. Știm sigur că va fi perfectă pentru unghiile tale ovale, dacă vei mai adăuga și careva decoruri, cum ar fi dungile și pietrele decorative.

Unghii french pătrat ovale

Manichiura franțuzează este o alegere superbă pentru unghiile pătrat ovale. Este atât un exemplu minunat de manichiură clasică, cât și de o manichiură fabuloasă, aprinsă și ieșită din comun. Experimentează!

Manichiură mată

Unghiile tale mate împreuncă cu ornamente grafice, pietre și desene stilizate vor uimi cei care îți vor observa manichiura. E imposibil să nu o observe!

Manichiură cu forme geometrice

Joacă-te cu linii, zig-zaguri, triunghiuri, pătrate, romburi și creează o manichiură unică și irepetabilă! Culorile aprinse vor accentua foarte bine unghiile tale cu aceste elemente de geometrie!

 

Unghii french ovale

Manichiura franțuzească este de asemenea o alegere minunată pentru unghii ovale, îndeosebi pentru cele lungi. French-ul creează o suprafață mai mare pentru unghii și formează o imagine splendită, odată ce se combină armonios culorile și decorurile manichiurei.