Ce manichiură se poartă în această toamnă: 20 de idei fine pentru sezonul de catifea

Cum ar trebui să fie o manichiură fină în opinia ta? Noi considerăm că pentru o manichiură blândă, e importantă culoarea, fiind că ea transmite un mesaj important, un anumit simbol.

Nu este un secret că toate culorile care ne înconjoară au un impact asupra psihicului uman. Iar culorile ca roz, alb, lavandă și alte nuanțe deschise sunt considerate cele mai fine. Și noi am adunat câteva exemple de astfel de manichiură!

Unghii cu decor simplu

Inimioare și frunzulițe minuscule. Nu-i așa că sunt drăguțe? Un astfel de decor simplu este potrivit atât pentru manichiură de afaceri, cât și pentru o ținută de seară. Chiar și în această toamnă, minimalismul continuă să fie în tendințe.

 

Manichiură cu gel și motive florale

Imprimeurile florale sunt un accesoriu deosebit care neapărat trebuie să le utilizezi pentru manichiura ta. Unghiile cu gel în culori deschise vor arăta impecabile și moi, datorită decorului cu flori.

Manichiură în alb și negru

Combinația alb-negru este una din cele mai populare pentru o manichiură elegantă, fină și memorabilă. Poți crea diverse forme și imagini impresionante pentru unghiile tale pătrate sau ovale. Nu ezita să experimentezi!

Unghii mate cu detalii florale

Oja pastelată creează o imagine fină și atractivă pentru unghiile tale. Mai ales, dacă adaugi și un decor floral, e imposibil să nu fii observată.

Manichiură cu modele geometrice

Unghiile cu forme geometrice sunt tot mai populare în ultimul timp. În combinație cu culori pastelate, decoruri cu pietre și strasuri, unghiile tale vor arăta elegant și la modă!