Ce fel de manichiură este acum la modă printre femeile coreene: 30 de poze

Unele tendințe coreene pentru unghii nu s-au demodat de câțiva ani, restul au rămas pentru foarte puțin timp. Arătăm ce design este popular printre fashionistele din Coreea de Sud.

Manichiura „Aurora”

Această tendință a unghiilor a apărut anul trecut, iar astăzi doar pe rețeaua de socializare Instagram poți găsi aproximativ 200 de mii de publicații ale femeilor coreene care demonstrează un astfel de design. Pentru a crea efectul luminii nordice asupra unghiilor, maeștrii folosesc folie de frecare și holografică. Cu un finisaj strălucitor care își schimbă culoarea pe măsură ce îți miști degetele, este imposibil să-ți iei ochii de la manichiură.

Manichiura cu nori

Recent, manichiura delicată cu modele de nor a fost deosebit de populară în rândul coreenilor. Acest design este potrivit pentru aproape orice formă de unghii. Un alt avantaj este că nu este necesar să alegi doar culoarea de bază albastră, deoarece desenul va arăta grozav pe orice fundal. De asemenea, norii pot fi reprezentați în moduri complet diferite: de la aceleași forme cu un contur clar la contururi mai realiste și neclare.

Acuarelă

Inspirați de lucrările impresioniștilor, precum și de experimentarea cu diverse tehnici, texturi și acoperiri, artiștii coreeni de unghii au început să creeze adevărate opere de artă chiar pe unghii. Desigur, această tendință are acum mulți fani, deoarece fiecare design este unic, iar designul curcubeu arată spectaculos pe unghiile de orice formă și lungime.

Manichiura cu foc

Manichiura cu flăcări este purtată de cele mai strălucitoare și îndrăznețe fete asiatice. Această tendință nu s-a demodat de câțiva ani și din mai multe motive: arată grozav pe orice formă de unghii și în orice culoare.

Ombre

Manichiura cu gradient este o altă opțiune câștigătoare pentru toate. Pentru a crea un design la modă, maeștrii folosesc lac cu o consistență de gel asemănătoare cu gelul și îl aplică în mai multe straturi, ghidați de principiul „cu cât mai mult, cu atât mai bine”.

Manichiură „goală”

Acest design presupune că rămâne un spațiu liber pe unghie fără lac colorat. Există multe variante elegante ale manichiurii „goale”, dar femeilor coreene le plac cel mai mult aceste modele laconice.