Ce distruge o femeie?

3-7-696x392[1]

  1. Prea multă activitate socială

Activitatea socială pentru o femeie este mai mereu intenția de a depăși insuficiența de iubire. Pentru o femeie este mai important să-și găsească un loc de muncă care îi va permite să se odihnească de obligațiunile familiale, să-și lărgească cercul de comunicare și să-și umple sufletul cu energie pozitivă.

2. Rutină

Rutina și plăcerea sunt lucruri care nu pot fi combinate. Rutina încordează corpul și mintea. Face sistemul nervos și cel hormonal să aibă de suferit.

3. Efortul de a comunica în afara familiei, în afara zonei de confort

Dacă un bărbat se dezvoltă atunci când trece peste anumite greutăți, pentru o femeie nu este indicat să nu se afle în zona de confort. Asta îi cheltuie energia psihică. Când o femeie comunică cu un anturaj iubitor, puterea ei feminină crește.

4. Munca care nu aduce plăcere.

Una dintre greșelile-cheie pe care le comit femeile este să facă ceea ce nu-i place. De ce? În acest caz, femeia este nevoie să înfrunte anumite greutăți. Chiar dacă este un lucru pentru femei, dar îți ocupă mult timp, asta înseamnă energie pierdută.

5. Pantalonii

Femeia adună energie de la pământ. În asta este ajutată de fustele lungi și de rochii. Dacă femeia poartă pantaloni, energia pământului, nașterea copiilor, sunt capabile să se piardă. Feminitatea are de suferit, dacă femeia nu are o garderobă potrivită.

6. Tunsorile care nu sunt feminine

În păr, ca într-un acumulator, femeia adună energia psihică. De aceea este important să ai grijă de părul tău. Tunsorile scurte, băiețești, nu-ți adaugă feminitate.

7.Lipsa accesoriilor, sau incapabilitatea de a le folosi

Fiecare femeie știe cum poate să-și îmbunătățească dispoziția alegându-și corect accesoriile.

8. Lipsa de atenție față de propriul corp

Femeile trec evenimentele prin propriul corp. Un corp tensionat nu este aducător de fericire.

9. Lipsa unei pasiuni

Pentru o femeie este important să aibă o ocupație pentru suflet, care poate să nu-i aducă neapărat bani, în schimb să-i aducă satisfacție emoțională.

10. Lipsa creativității

Natura femeii este să-și îmbunătățească spațiul, să creeze confort. Florile, draperiile, tablourile, toate îi fac viața mai frumoasă dacă știe să le utilizeze.

11. Tentativele de a conduce

Femeile știu să conducă, dar e mai bine să nu facă asta. Nu intră în firea ei. Femeia trebuie să inspire.