17 idei de coafuri simple pentru toate tipurile de păr de făcut de acasă

Îți place să încerci lucruri noi? Ce zici de coafuri rapide şi uşor de făcut? Cu siguranță, cu toții am văzut de multe ori tutoriale pentru coafuri pe care oricine le-ar putea face. Dar cine mai are timp să caute prin numeroasele videouri pe Youtube? Iată de ce am decis să te ajutăm şi să îți prezentam câteva coafuri perfecte pentru orice tip de păr care merită cu singuranță încercate!

Există multe coafuri ce le poți încerca. Dar, desigur trebuie să cauți acele ce sunt potrivite pentru ocazie şi lungimea părului tău! Ți-ai dorit vreodată să ai părul stilat exact ca al celebrităților tale preferate? Unii ar credea că sunt foarte complicat de făcut, dar iată câteva care le poți încerca singură acasă!

Coafuri pentru păr scurt

Dacă ai păr scurt şi crezi că nu chiar ai ce face altceva cu el decât să îl laşi liber pe spate, nu mai ai de ce să îți faci griji! Sunt o mulțime de stiluri care le poți încerca pe părul tău fie cărlionțat, fie drept sau buclat. Iată câteva idei pentru tine inspirate din celebrități minunate!

1. Păr revărsat pe frunte

2. Păr drept pe o parte

3. Păr într-un coc mic

Pentru păr mediu

Această lungime de păr este cea mai comună, de aceea există cele mai multe coafuri pentru ea. Iată câteva dintre ele!

1. Coc

2. Întorsătură uşoară

3. Coafură grecească

4. Împletitură pe o parte

5. Două cocuri

6. Împletitură franceză

Pentru păr lung

Cu greu ne luăm ochii de pe cele cu păr lung, iată de ce am decis să vă arătăm cum să vă stilați părul interesant pentru a atrage cât mai multe priviri.

1. Coadă întoarsă

2. Coc si bucle

3. Împletitură Halo

Să încerci coafuri usoare si rapide este foarte important zilele acestea. Există o mare gamă de cocuri, împletituri sau aranjamente ce le poți face oricând cu părul tău, important este să îți placă! Timpul zboară si e ineficient să îți pierzi timpul cu coafuri complicate. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de părul tău!