Care-s cele 5 lucruri pe care femeia adevărată le rabdă la bărbatul neiubit?

Femeia adevărată – un ideal spre care tind multe femei, aceste femei se caracterizează prin acțiunile și personalitatea sa, ea nu critică, nu judecă și nu e invidioasă, dar se concentrează asupra ei și a individualității sale.

O adevărată femeie nu este dependentă de existența bărbatului lângă ea, dar își caută emoțiile pozitive și fericirea-n propria personalitate. Însă și o astfel de doamnă este nevoită să suporte un bărbat neiubit lângă, probabil acest lucru nu va dura, dar iată câteva lucruri pe care le face femeia adevărată, când rabdă un bărbat neiubit:

1. Se concentrează asupra sentimentelor ei, nu pe faptele lui

Pentru a putea suporta acest bărbat, acestă doamnă își îndreaptă atenția asupra emoțiilor sale, ea trebuie să mențină un echilibru și să rămână calmă, pentru că orice cuvânt sau acțiune din partea lui, o va irita la maximum.

2. Este încurajată de prieteni 

Nu vorbim despre femeile care aruncă o cuvinte de tip ,,Va fi bine, rabdă!”,  ci de adevărații prieteni care vorbesc și ascultă despre acest necaz, o îndrumă și o încurajează că totul se va sfârși cu bine, ei știu a asculta și înțeleg că ea are nevoie de multă susținere.

3. Petrece mai puțin timp în doi

Este logic să nu aibă dorința de-a fi lângă un bărbat de care nu îi e drag, iar timpul său liber și-l petrece cu familia, prietenii sau la locul de muncă.

4. Nu se lasă umilită

Femeia adevărată nu se va lăsa umilită sau jignită și nu se va impune să fie cu el, dar o va face subtil și amabil, iar dacă acesta o va amenința, ea-l va ignora. Aceste lucruri trebuie să le facă cumpănit și să nu-l rănească prin cuvinte care dor, ea e mai presus de aceste fapte și este o ființă educatpă. Pentru a-ți păstra liniștea sufletească și să stăpânești orice situație, ai nevoie de o adevărată luptă cu sine.

5. Va evita conflictele și cearta

Fiecare femeie știe că neînțelegerile te epuizează moral și-ți ofer doar o energie negativă, iar aceste lucruri vor avea consecințe și asupra stării ei de spirit, de aceea ea le va evita.

Toate acuzațiile și învinuirile pe care îi vor fi aduse, vor fi ignorate, ea știe că trebuie să-și păstreze echilibrul, de aceea va răspunde calm și la subiect, nu va vedea rostul unor conflicte cu o persoană care nu va face parte din viața ei, în curând.