Care prietene sunt de încredere în funcţie de zodiac!

recunoastere

Exista o asa expresie: „Pe cine ai alege sa mergi in recunoastere?”

Analizindu-mi prietenele, am alcatuit careva caracteristici ale lor, sub forma de avantaje si dezavantaje, in functie de zodia nascuta.
In horoscop eu nu cred, dar cumva trebuia sa le grupez. Si, ca o adevarata repretanta a zodiei Balanta, m-am blocat in lungi meditatii.

Prietena din zodia Berbec

Avantajul ei consta in aceea ca e saritoare la nevoie. Ea niciodata nu ezita in a lua decizii. La ea totul se intimpla acum si indata. E o persoana deschisa cu o fire iute.

Dezavantajul ar consta in aceea ca e foarte nerabdatoare.

In recunoastere daca as merge cu o astfel de prietena cred ca am fi aruncat in aer ceva ce nu ar fi trebuit, pur si simplu daca am fi avut asa posibilitate. Ea nu mi-ar fi lasat nici o alegere, si noi ar fi trbeuit sa luam legatura cu comandamentul, chiar daca acest lucru nu ar fi necesar. Fara a fi observate nu ne-ar fi reusit sa plecam. In noi s-ar fi tras focuri de arma. Ea m-ar fi rugat sa trag focuri de acoperire. Daca as fi ranita in picior, ea m-ar fi obligat sa ma tirasc, incurajindu-ma prin cuvinte, dar legatura cu comandamentul nu ar fi intrerupt-o. Recunos ca daca ne-am fi intors din recunoastere, am fi fost medaliate cu distinctii militare, dar eu m-as fi bilbiit tot restul vietii.