Căi de atac eficient împotriva căderii părului

Frumusețea naturală este adevărata frumusețe, iar ca să te simți și arăți bine, trebuie să ții cont de cîteva trucuri utile și să respecți ritualurile de îngrijire. Căderea părului este o problemă majoră la multe femei din zilele de azi.

Pe internet, există un număr nelimitat de măști împotriva căderii părului. Dar trebuie să fim preucaute la alegerea măștii. Un mod eficient de combatere a căderii părului este efectuarea unor măști din ingrediente naturale.

 

Dacă aveți părul uscat și fragil, puteți rezolva problema prin efectuarea acestei măști bazate pe ingredinte naturale.

Deci, ve-ți avea nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1 fiolă de vitamina B6
  • 1 fiolă de vitamina B12
  • 1g de vinamină C (se vinde în plicuri)
  • 2 linguri de ulei de rechin sau de brusture
  • 2 linguri de miere (preîncălzită la o baie de aburi)
  • 2 linguri de balzam de păr de la orice producător

Amestecăm totul într-un bol. Compoziția obținută se aplică pe păr cu o oră înainte de spălare, mai întâi pe rădăcini apoi se distribuie uniform pe toată lungimea părului. Acoperim părul cu un prosop, pentru a obține efectul de saună.

Această mască se spală foarte bine. Uleiul se îndepărteză ușor datorită balsamului adăugat în compoziție. Aplicând această mască vei obițne un păr frumos și sănătos.

Pentru a obține un rezultat mai bun, trebuie să stimulăm creșterea părului. Ca părul să crească mai repede, cel mai important este să te tunzi cât mai des. Vârfurile se despică, în timp, încetinind procesul de creștere a părului. În același timp, evită să te speli pe cap zilnic. E recomandat sa te speli de 2 sau 3 ori pe săptămână.

Combinația de proceduri la domiciliu mărește efectul pozitiv!