Bunicile nu arată așa: 10 look-uri elegante și la modă de la Maria, în vârstă de 60 de ani, din Suedia

Stilul și frumusețea sunt concepte fără vârstă. Maria din Suedia a trecut deja de 60 de ani, dar în același timp nu și-a pierdut absolut interesul pentru modă. Dimpotrivă, menține un blog personal, unde împărtășește cu plăcere noile ei haine, demonstrează imagini elegante și relevante.

O maletă cu dungi verticale se potrivește bine cu pantalonii largi la modă. Talia înaltă este o necesitate. Pentru a face imaginea mai strălucitoare și mai dinamică, bloggerul a completat-o ​​cu un cardigan scurt, roșu aprins.

Rochia este baza garderobei unei femei. Modelul confecționat din jerseu gros, nu numai că va adăuga stil look-ului tău, dar va și ține de cald într-o zi rece. Lungimea midi este cel mai bine combinată cu cizme înalte sau cizme peste genunchi.

Vârsta peste 60 de ani nu este un motiv pentru a evita lucrurile din piele. Maria îi poartă cu un „top” tricotat și îi completează cu pantofi din piele sau piele întoarsă.

 

Maria atinge un echilibru între rigoare și feminitate. Cămașă albă + cardigan + fustă midi din tricotaje moi, de înaltă calitate – stil și confort într-o singur look! Pantofii cu toc stabil au făcut imaginea mai practică.

Bloggerul Instagram nu refuză lucrurile strălucitoare. Un set monocrom spectaculos, care constă dintr-o maletă roșie, pantaloni și sandale de aceeași culoare, subliniază individualitatea unei femei.

O rochie midi roșie bogată este o alegere îndrăzneață pentru o femeie stilată și sigură în sine. Curea contrastantă a subliniat favorabil talia, a adăugat rafinament siluetei.

Cu o bluză de mătase într-o nuanță caldă de bej, imaginea s-a dovedit a fi extrem de feminină și elegantă. Această piesă de îmbrăcăminte autosuficientă se asortează cel mai bine cu articole de culoare mono, cu o croială simplă și de înțeles, pantalonii tricotați albaștri sunt perfecți ca mărime.

O cămașă albă clasică, un pulover texturat și pantaloni fără volane se potrivesc perfect într-un ansamblu casual la modă. Eșarfa în acest caz nu încălzește, ci mai degrabă decorează imaginea unei fashioniste mature.

O fustă midi de inspirație vintage se asortează cu un jumper simplu și cizme înalte. Accente luminoase sub forma unei eșarfe lungi galbene și a unei berete albastre o fac pe eroina noastră să iasă în evidență din mulțime.