Bretonul lung: cum să-ți schimbi imaginea radical

Din când în când vrem să ne schimbăm imaginea sau să o completăm.

Bretonul lung ne poate ajuta în acest sens. În plus, acesta este considerat la modă de câțiva ani încoace. Bretonul lung este de diferite tipuri.

Există șase tipuri de breton lung în total, iar fiecare dintre acestea se potrivește unui anumit tip de față. Deci, să aruncăm o privire mai detaliată.

1. Bretonul lung pentru fruntea latănike air jordan 11 midnight navy cheap human hair lace front wigs nflstore best wigs on amazon nike air max new wig shops soccer jerseys rams super bowl ring nike air max for sale custom soccer jerseys cheap human hair lace front wigs custom jerseys football new style wigs custom jersey jordan nike air

Pentru o frunte lată, bretonul lung este perfect. Acesta pur și simplu îți va transforma fața. Acest element al coafurii va ajuta la simetria feței și la nivelarea vizuală a formei capului. Iar pentru femeile în vârstă, un breton alungit și uniform o va ajuta să arate mult mai tânără. Dacă ai bucle ondulate, atunci cel mai bine este să-ți îndrepți bretonul cu ajutorul măștilor.

Cu un breton lung, poți efectua diverse experimente pieptănându-l în sus sau în lateral. De asemenea, îl poți separa cu o cărare la mijloc sau să-l prinzi cu ajutorul unor agrafe drăguțe.

2. Bretonul lung pentru o față „triunghiulară”

Dacă ai o față de formă triunghiulară, atunci îți poți transforma look-ul cu ajutorul bretonului lung pieptănat în lateral. Pentru a obține efectul dorit, trebuie doar să-ți aranjezi părul cu mâinile pentru a da volum. Pentru a fixa bretonul și a adăuga strălucire, poți folosi produse de îngrijire a părului pentru a obține un efect de „mătase”.

3. Bretonul lung pentru o față dreptunghiulară

Pentru reprezentantele sexului frumos care au forma feței triunghiulară, cel mai bine este să alegi un breton simetric rar alungit, care ascunde perfect pomeții largi. Un breton rupt va ajuta la ascunderea unui astfel de defect precum o bărbie grea.

4. Breton lung până la ochi

De regulă, un astfel de breton este preferat de celebrități. Penelope Cruz este una dintre ele. Dacă preferi bretonul lung care să-ți acopere ochii, cel mai bine ar fi să o aranjezi în formă de val. Acest breton desigur că nu este practic, dar foarte original și dacă este necesar, poate fi ușor pieptănat într-o coadă.

5. Breton lung cu o textură ruptă

După cum am menționat mai sus, acest tip de breton lung este foarte potrivit pentru cele care au o parte inferioară a feței sau a bărbiei destul de grea. Prin urmare, merită nu numai să-ți faci bretonul rupt, ci întreaga tunsoare să fie în această tehnică. Acest lucru va ascunde foarte bine imperfecțiunile.

6. Breton lung universal

Acest tip de breton se potrivește aproape tuturor. Efectul se realizează destul de simplu – șuvițele lungi sunt tăiate cu o lamă, care apoi se potrivesc perfect în jurul feței, ceea ce aranjează tunsoarea pe mai multe niveluri. Chiar și multe fashioniste celebre precum Cate Blanchett, preferă acest breton versatil.

7. Breton boem șic

Acest breton luxos care ajunge până la vârful genelor tale, îți va face ochii să iasă în evidență. Arată foarte șic, în plus este potrivit pentru fiecare zi.

8. Și spre final, pentru fashioniste – breton lung oblig

Potrivit stiliștilor, bretonul lung și oblic este cel mai popular printre fashioniste. Dă un anumit mister și ajută să arăți mai tânără. Nici măcar femeile de afaceri nu refuză să adauge o scânteie răutăcioasă imaginii lor, care va dilua puțin severitatea. Bretonul înclinat este ușor de îngrijit folosind un uscător de păr și fixativ.

În continuare am adunat mai multe poze cu modele de breton lung care stau perfect.