Breton actual: poze cu tendințele modei

Bretonul actual pentru 2022 reprezintă opțiuni pentru o transformare simplă și la modă a unei tunsori scurte, medii sau lungi. Bretonul este o modalitate ușoară de a împrospăta un look sau de a da o a doua viață, de exemplu, unei tunsori bob. Deci, merită să te decizi asupra unui experiment cu breton – nu necesită costuri speciale de timp. Vezi mai jos tendințele actuale și inspiră-te!

Breton alungit

Dacă vorbim de breton la modă/actual, atunci în primul rând se vorbește despre varianta alungită, care a câștigat popularitate după începutul pandemiei. Așa că bretonul „de carantină” s-a transformat într-un element plictisitor al imaginii. Principalul său avantaj este că bretonul de sub sprâncene și pomeți este potrivit pentru părul drept și creț, precum și pentru toate formele de tunsoare.

Breton foarte scurt

De ce să nu faci micro breton? Dar reține că o lungime scurtă deschide fața, pune accent pe sprâncene și ochi și nu este recomandată fetelor cu trăsături faciale unghiulare, aspre. Din varietatea de opțiuni pentru breton foarte scurt, poți alege o formă grea dreaptă, ruptă sau oblică. Și în combinație cu o tunsoare modernă, imaginea va deveni îndrăzneață, la modă și creativă.

Breton franțuzesc

O altă versiune la modă a bretonului 2022. Dar potrivită pentru părul drept și gros, deoarece începe de la coroană – cel mai înalt punct al capului. În funcție de lungime și formă, va arăta complet diferit. De exemplu, bretonul gros poate ajunge la mijlocul frunții sau sub linia sprâncenelor.
Mai mult, forma bretonului nu trebuie să fie doar dreaptă, asimetrică, sub formă de arc, textură oblică sau ruptă. Alege o opțiune la modă care subliniază demnitatea feței.

Breton drept

Dacă vrei mai multă geometrie, nu te poți descurca fără breton drept. Desigur, astfel de breton la modă are avantajele și dezavantajele sale. De la sine,  nu se demodează niciodată – doar formele de tunsoare se schimbă ușor. Combină bretonul drept cu o tunsoare bob, tunsori bob scurt și pixie, păr lung și drept.

Breton creț

Buclele arată întotdeauna relevante și elegante. Aici merită luat în considerare faptul că vizual coafura ta va deveni și mai voluminoasă și mai magnifică. Dintre variantele de breton pentru păr creț, îți poți oferi un breton alungit, realizat din doar câteva șuvițe. Dacă alegi un breton asimetric, atunci va trebui să îl aranjezi pentru a sublinia linia diagonală.