Bob lung până la umeri: poze cu tunsori la modă

Versiunea universală a tunsorii acestui sezon este un bob lung până la umeri. Interesant este că o astfel de tunsoare arată elegantă și originală, se potrivește absolut tuturor, va arăta bine pe părul drept și creț. Când te familiarizezi cu o tunsoare bob, acordă atenție nu numai la lungimea acesteia, ci și la metoda de tundere, silueta și prezența bretonului. De exemplu, va fi o tunsoare pătrată sau o linie A? Lungime până la pomeți, până la mijlocul gâtului sau până la umeri? Povestim cui se potrivește unui bob lung, care breton să alegi în poze cu tendințe actuale.

Reguli pentru potrivirea unui bob lung până la umeri

Joacă-te cu lungimea tunsorii tale bob în funcție de forma feței tale.
Deci, pentru o formă de inimă și un triunghi, cea mai bună lungime este de-a lungul pomeților și este mai bine să așezi capetele tunsorii departe de față.
Față rotundă – lungimea este sub bărbie, opțiunea ideală este un bob lung până la umeri.
Față pătrată – lungimea tunsorii este deasupra sau sub linia bărbiei.
Față în formă de diamant – nu există restricții privind alegerea lungimii tunsorii bob.
Față ovală – poți alege orice lungime.

Cascadă bob până la umeri

O tunsoare realizată folosind această tehnică va permite coafurii să arate voluminoasă și elegantă. Și totul se datorează versatilității. De remarcat faptul că indicatorul în cascadă este, de asemenea, convenabil. Poți oricând să-ți lași părul jos sau să-l pui într-o coadă de cal dacă, de exemplu, faci treburile casnice. Iar tunsoarea creste frumoasă și naturală, ideală pentru părul ondulat și creț.

Bob lung drept până la umeri

Se distinge prin aceeași lungime a șuvițelor în față și în spate, claritate geometrică, o silueta „pătrată” – aceasta atrage privirea. La cerere se modifică lungimea bob-ului, care poate fi sub umeri. Și nu îți fie teamă să adăugi breton la modă și îndrăzneț. O tunsoare bob va avea doar de câștigat din asta.

Bob lung pentru părul creț

Este o greșeală să crezi că un bob lung nu se potrivește părului creț și ondulat. Dimpotrivă, este ușor de coafat, pentru aceasta, folosește spray-uri hidratante pentru părul creț, astfel încât părul să nu încrețeze. De asemenea, folosește un uscător de păr cu difuzor pentru a sublinia buclele și volumul tunsorii. Sau
placa – pentru a întinde șuvițele și a schimba imaginea pentru întreaga zi.