Bob gradat pe păr scurt și mediu: 7 modalități să arăți stilat!

Tunsoarea bob are o istorie lungă și a cucerit femeile din întreaga lume deja de mult timp. Aceasta însă nu a fost întotdeauna la fel, a revenit în modă frecvent, adaptându-se de fiecare dată la tendințele de modă din perioada respectivă. Bobul gradat este tunsoarea care a reunit în sine ultimele tendințe în hair style și este capabilă să creeze un stil individual fiecărei femei care alege să-l poarte.

Deși, incontestabil, acest tip de aranjare a părului are mai multe avantaje, totuși unele femei ar trebui să cântărească bine înainte de a o alege. În primul rând, trebuie să știi că doar un frizer profesionist ar putea să ți-o facă, iar în al doilea rând, trebuie să te aștepți la ceea că vei pierde mai mult timp ca să îți aranjezi părul și vei fi nevoită să te tunzi mai des pentru a-ți menține coafura.

De asemenea, e de știut că această tunsoare se potrivește doar celor cu păr drept sau îndreptat și celor cu păr ușor ondulat, nicidecum crețoaselor.

Bobul gradat se realizează ca și bobul clasic, doar că se mai fac câteva scări pentru ai conferi părului mai mult volum și o formă mai jucăușă.

Important în această tunsoare este faptul ca stilistul s-o realizeze și s-o adapteze formei pe care o are fața ta, altfel ai putea să nu fii mulțumită de rezultat.

Acaestă tunsoare este foarte potrivită tinerelor „în miniatură”, mici de statură, slabe și care iubesc stiluri mai băiețești, foarte actuale, de altfel.

În ceea ce privește aranjarea acestei tunsori, trebuie să știi că cel mai actual este coafarea mixtă cu fire ondulate, drepte și rebele. Un astfel de „haos artistic” te va face să arăți stilată și foarte originală.

Referitor la nuanța părului pe care trebuie s-o ai pentru un bob gradat, să știi că cel mai bine arată culorile reci și metalice.

O variantă a cestei tunsori este și cea pe păr mediu. În acest caz, opțiunile de alegere sunt mult mai multe, iar tunsoarea stă bine aproape tuturor, cu orice tip de păr și orice culoare.

Așadar, poți să optezi cu încredere pentru un bob gradat, asta doar dacă nu ești foarte crețoasă și nu ai vrea să-ți îndrepți frecvent părul. Consultă-te cu frizerul tău și fă cea mai potrivită alegere.

Sursa