Bob gradat cu marginile extinse: 15 variante formidabile!

400

Astăzi este foarte populară tunsoarea bob gradat şi asimetric cu marginile extinse. Aceasta este mai dificil de realizat, dar ce bine arată!

v a

Cui i se potrivește bobul gradat?

Această tunsoare poate fi considerată versatilă, deoarece nu are reguli clare şi restricții. O diferență faţă de celelalte modele de bob ar fi că tunsoarea trebuie să includă o combinație de gradare şi lungime evidentă a marginilor. Se potrivește de minune cu orice tip de oval al feţei.

Faţa rotundă – pentru a oferi feței rotunde o formă mai ovală, alegeți bobul gradat cu o alungire bruscă a șuvițelor din faţă. În ceea ce privește bretonul, acesta poate fi oblic şi asimetric, sau se poate şi fără el. Cărarea poate fi atât la mijloc, cât şi într-o parte. Cea mai bună variantă ar fi ca lungimea firelor de păr din faţă să fie mai jos de bărbie, aproape până la umeri. Aceasta va ajuta atât la corectarea formei feței, cât şi scoaterea în evidenţă a trăsăturilor gâtului.

07 05 06

Faţa ovală – aici cea mai bună opțiune este tunsoarea scurtă, gradată la spate şi în jurul feței. Extensia șuvițelor, e mai bine să fie făcută în regiunea urechilor. Bretonul trebuie să fie drept şi uniform, sau se permite filat la vârfuri. În acest caz, scopul principal este de a egala proporțiile.

102-2 100-2 (1) 101-2

Faţa triunghi – această formă ne amintește de o inimă, fiind caracterizată de o frunte lată şi bărbie prelungită, pronunțată. În acest caz cel mai bine ar fi să se evite simetria. Acest truc va permite să ascundeți trăsăturile formei triunghiulare ale feței.

200-1 201-696x804 202

Cum poate fi aranjată această tunsoare?

Volum vaporos – trăsăturile principale ale acestei tunsori este faptul că poate fi aranjată foarte ușor. Marginile inegale, gradarea şi filarea părului crează un efect voluminos, chiar şi firului de păr subţire.

500

Bobul gradat cu extensii vă permite să schimbați rapid şi ușor look-ul, în funcție de starea de spirit şi împrejurare.

501-696x897 502-696x878 503-696x979

Dacă doriți o astfel de tunsoare, vă recomandăm să mergeți la un specialist cu experiență. Analizând trăsăturile feței, aceasta vă va sfătui ce variantă şi metode de aranjare să alegeți.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!