Bluze simple pentru orice tip de siluetă: pot îmbunătăți ținuta oricărei doamne 50 +

În orice garderobă există bluze de tip casual, elegante, clasice și moderne. Printre varietatea de bluze, există modele pe care doamnele mature nu ar trebui să le cumpere. Evită bluzele din materiale sintetice. Acestea arată ieftine și își pierd foarte rapid aspectul atractiv. De asemenea, ar trebui să alegi cu atenție modelele cu decolteu adânc sau fără mâneci. Odată cu vârsta, silueta și pielea se schimbă astfel încât modelele prea decoltate și deschise pot accentua în mod nefavorabil vârsta.

Modele de bluze care au succes în rândul doamnelorbest lace front wigs custom jerseys custom jerseys nflshop nfl shop coupon code best sex toy store sex toys for men cheap adult sex toys team jersey custom jersey nike air jordan 1 mid nike air max 95 black adidas mens shoes sale nike air max 270 womens sex toys and lingerie

1. O cămașă simplă cu voal

Acest tip de cămașă simplă decorată cu un mic volan, arată destul de elegant. Bluza va arăta bine atât cu o fustă creion strictă, cât și cu o pereche de blugi. Ținuta poate fi completată cu o centură.

 

2. Modelul universal de nuanță moale de teracotă

Bluza este dreaptă, mânecile sunt în trei sferturi, bombate și strânse în partea de jos pe manșete înguste. Această bluză poate fi purtată cu orice: blugi, chiar și cu o fustă smart.

3. Cămașă cu imprimeu

O cămașă simplă arată interesant datorită imprimeului atrăgător în alb negru de această dată. Imprimeul arată foarte elegant datorită culorilor acestuia. Pentru a crea o ținută spectaculoasă, bluza poate fi legată cu un nod în partea din față a acesteia. Dacă intenționezi să porți o astfel de bluză cu partea de jos neagră adaugă acestei ținute un accesoriu luminos precum o geantă roșie.

4. Bluza albă cu mâneci bombate

Bluza albă cu mâneci bombate arată foarte impresionant. Este recomandat să porți o astfel de bluză cu o parte de jos îngustă – blugi skinny sau o fustă creion. Această ținută este potrivită pentru femeile mai zvelte.

5. Bluza neagră clasică

O bluză neagră clasică este alegerea perfectă pentru look-urile de tip casual și business. O astfel de bluză va arăta destul de impresionant cu pantaloni albi sau cu o fustă. Pentru a adăuga un pic de șic acestui set, adaugă o curea micuță cu imprimeuri.

6. O bluză roz

O bluză neagră este cu siguranță o alegere spectaculoasă dar această culoare nu este potrivită pentru toate femeile. Culoarea neagră poate accentua în mod nefavorabil schimbările legate de vârstă ale pielii. Dar modelul roz, dimpotrivă, îți va reîmprospăta aspectul, dacă, bineînțeles, alegi nuanța potrivită. Modelul cu volane micuțe verticale la piept și cu deschidere mică în forma literei V este o alegere reușită.

7. Bluze cu diverse imprimeuri

Poți alege și bluze imprimate. Modelul va arăta grozav atât cu diverse imprimeuri geometrice, cât și abstracte. În exemplul de mai jos avem o bluză simplă, dreaptă, în tonuri moi de gri – verzui.

8. Bluză cu partea din spate alungită

O bluză drăguță cu spatele alungit se va potrivi atât femeilor mai slăbuțe, cât și celor mai corpolente. Cel mai bine ar fi să porți această bluză – tunică cu niște pantaloni strâmți sau blugi. Acest model este o alegere ideală pentru femeile cu o siluetă în formă de măr.

9. Bluză lejeră, simplă cu imprimeu original

Acest model este perfect pentru ieșirile de fiecare zi. Acest desen este orientat vertical, astfel încât modelul va întinde vizual silueta.

10. Bluză – tunică simplă, până aproape de genunchi

Acest model va arăta bine pe femeile cu diverse tipuri de siluetă. Asta în cazul în care femeia este înaltă. Nu se recomandă acest model doamnelor scunde pentru că acesta va scurta vizual și mai mult picioarele. Ținuta liberă ascunde foarte bine toate defectele siluetei. Decolteul triunghiular subliniază vizual fața. O eșarfă evidențiată, o geantă și o pereche de cercei mai mari, vor face ca aspectul să arate și mai interesant.

11. Bluze cu accentul pe talie

Doamnele cu o talie pronunțată ar trebui să poarte bluze care să le accentueze formele. Ai putea să folosești și o curea subțire. Modelul dat se poartă cu o fustă de tip creion.