Blugii banană: 25 de ținute elegante

Blugii banană sunt blugi cu talie înaltă și largi la șolduri. Acest tip de blugi sunt considerați cei mai actuali în prezent deoarece ei arată grozav atât în lungime, cât și într-o versiune mai scurtă. Blugii babană clasici au apărut în anii 80. Ei au fost populari și deceniul următor iar apoi au fost înlocuiți de modele cu talie mai joasă. Astăzi, blugii skinny sunt purtați de absolut toate femeile, indiferent de vârstă și tip de siluetă.jordan shoes for sale adidas yeezy boost 700 cheap jerseys mens nike air max 90 sale how to use sex toys super bowl champions nfl shop coupon code adidas outlet online custom football uniforms custom football uniforms nfl pro shop nfl shop coupon code best couples sex toys adidas shoes sale nike air maxes

Cui i se potrivesc blugii babană

Datorită specificului croielii, blugii banană măresc volumul șoldurilor, fapt pentru care sunt ideali doar pentru fetele mai zvelte. Asta nu înseamnă însă că fetele cu forme nu pot purta acest model de blugi. De exemplu, Marilyn Monroe a purtat un model similar de blugi și a arătat grozav, iar silueta ei nu poate fi numită de model.

Blugii banană te vor ajuta să accentuezi talia și șoldurile iar picioarele sunt accentuate cu ajutorul taliei înalte a blugilor. Această croială este ideală pentru fetele cu o siluetă fără forme voluptoase deoarece va pune în valoare șoldurile. Fetele slabe pot purta modelele scurte cu pantofi fără toc. De asemenea acestea pot combina blugii cu hainele oversize, fără teama de a părea mai plinuțe.

Blugii banană subliniază perfect talia și prin urmare, sunt potriviți pentru fetele cu o figură de tip clepsidră. În acest caz, trebuie să atrageți atenția la înălțime atunci când alegeți un model.

Pentru fetele cu o figură de pară, este puțin probabil că acest model se va potrivi deoarece va sublinia șoldurile și va face picioarele să pară mai mari. Pentru femeile cu o siluetă de tip pară, modelul de blugi babană trebuie să fie ales în așa fel încât ei să stea mai larg pe corp. Poartă-i cu tocuri pentru a-ți alungi picioarele și a le face mai subțiri.

Blugii banană sunt o alegere excelentă pentru fetele care consideră că au picioare imperfecte deoarece potrivirea ușor conică a blugilor va ascunde cu ușurință orice imperfecțiune.

Blugii banană pentru femeile mai plinuțe

Blugii de tip banană se potrivesc perfect pe o siluetă zveltă dar și fetelor plinuțe li se permite să poarte unele varietăți ale acestui model. De exemplu, pentru fetele cu șolduri relativ înguste și o burtă proeminentă, sunt potriviți blugii cu o talie medie cu o croială liberă. În cazul în care ești mai înaltă, ai putea să-ți permiți și modele mai scurte ca lungime (până la gleznă).

Este important să alegi mărimea potrivită: dacă o mărime mai strânsă este potrivită pentru femeile mai zvelte, pentru cele mai plinuțe este nevoie de o mărime mai mare. Mai mult de atât modelul modern al blugilor de tip banană ar trebui să stea liber.

 

Cum să alegi blugii de tip banană dacă ești mai plinuță:

1. Acordă atenție modelelor nu prea largi dar nici prea skinny și cu un ușor grad de îngustare. Acest lucru este foarte important deoarece blugii skinny au mult volum în șolduri ceea ce este puțin probabil să stea frumos pe o siluetă mai plinuță.

2.  Dacă ai o siluetă cu talie pronunțată, atunci poți opta pentru blugi cu o talie înaltă care să stea lejer pe tine. Amintește-ți că pantalonii cu talie înaltă li se potrivesc femeilor înalte. Trebuie să renunți la acest model dacă ești mai scundă.

3. Fii atentă la lungimea blugilor pe care-i alegi deoarece cei mai scurți taie mult din lungimea picioarelor ceea ce va face ca silueta să pară mai plinuță iar picioarele mai scunde. Dacă îți plac acest tip de blugi, ar trebui să-i combini cu tocuri.

Prin urmare, putem spune că și fetele cu forme pot purta blugii de tip banană, dar numai dacă alegi modelul potrivit care nu adaugă centimetri la șolduri și ascunde picioarele mai plinuțe.

Diferența dintre mom jeans și blugii de tip banană

Multe persoană confundă blugii mom și blugii de tip banană deoarece ei sunt similari după croială și aspect. Îți vom spune în continuare cum să-i distingi, mai ales că este foarte simplu.

Blugii banană sunt lați la șolduri și înguști în partea de jos. Forma piciorului seamănă cu o banană adevărată. Există diverse modele în funcție de cât de largi sunt.

Mom jeans pe de altă parte, sunt blugi drepți cu talie înaltă. Acum, aceștia pot fi de tip mai scurt, largi sau pe talie. Astăzi aceștia sunt adesea purtați cu curea.

Blugii boyfriend sunt blugi supradimensionați cu talie medie sau joasă, stau mereu lejer, au de obicei o lungime normală pe care fashionistele preferă să-i facă mai scurți cu ajutorul tehnicii de întoarcere.

Blugii banană cu talie înaltă

În ciuda faptului că astăzi poți găsi o varietate mare de blugi banană, cei cu talie înaltă sunt considerați cei mai stilați și populari. Aceste modele sunt preferatele bloggerilor și ca urmare a tuturor fashionistelor din lume. Blugii banană cu talie înaltă arată grozav cu pantofi și tocuri înalte. Aceștia pot fi asortați cu jachete, bomber, hanorace și cu multe alte modele.

Blugii banană cu talie înaltă pot fi purtați cu o curea din piele, care va sublinia și mai mult linia taliei, făcând ținuta să pară mai feminină. Majoritatea ținutelor la modă cu blugii de tip banană implică și tocurile. Pentru a fi și mai la modă, ai putea să – ți expui gleznele. Contrastul dintre gleznele subțiri și blugii voluminoși, creează un efect expresiv și foarte senzual.

În plus, blugii banană cu talie înaltă arată bine cu jachete și cardigane voluminoase,  așa că pot fi liber purtați și la birou.

Un trend popular în ultima vreme reprezintă blugii banană negri cu talie înaltă care arată vintage și sunt potriviți pentru ținute de tip grunge, glam rock, boho, retro și chiar glamour.

Blugii banană negri pot fi purtați cu un tricou alb și adidași spre exemplu.

Ținute cu blugii de tip banană

Blugii de tip banană sunt combinați cu succes atât cu haine de tip business, casual cât și cele de tip sport și elegante. Completând ținuta cu un crop top și pantofi sport, vei crea deja o ținută la modă. Mai jos ai mai multe idei despre cum să porți blugii de tip banană cu stil și la modă.

Top de mătase

Combinația de blugi largi cu un top de mătase sau un top bustier poate fi un look extraordinar de seară. O astfel de ținută este potrivită nu numai pentru un club dar și pentru o întâlnire cu prietenii sau pentru o întâlnire într-un restaurant la modă.

Cu crop top

Această combinație poate fi asortată cu adidași, șlapi, sandale și chiar cizme în stil militar. Ai putea adăuga acestei ținute o geantă – curea, așa cum face fashionista de la Hollywood, Bella Hadid.

Stilul de afaceri

Blugii de tip babană, combinați cu jachete, cardigane, pulovere și tocuri pot crea o ținută formală, de afaceri sau de școală.

Pentru o ceremonie

Este ușor să creezi o ținută elegantă cu blugii de tip banană. Este destul să-i combini cu bluză romantică, tocuri și o geantă neobișnuită. Emily Ratajkowski poartă cu îndrăzneală blugi la evenimente importante și arată grozav.

Blugii banană de culoare neagră

Combinația de alb și negru este considerată de mulți ca fiind plictisitoare. Dar dacă însă blugii de tip banană reprezintă acel element negru, atunci imagine se transformă instantaneu într-una la modă.

Este atât de ușor să combini blugii neobișnuiți cu elemente din garderoba ta pentru a crea ținute care să uimească pe toată lumea.