Be a star! 6 trucuri pentru a arăta scump!

Astăzi, a arăta scump înseamnă a arăta bine îngrijit. Conceptul de „față bogată” implică în primul rând un ten sănătos, uniform, fără hiperpigmentare, hiperkeratoză, luciu gras și roșeață severă și fără erupții cutanate.

Fetele bine îngrijite nu au semne evidente de îmbătrânire și, în același timp, toate procedurile cosmetice sunt efectuate cât mai precis posibil.

Cum să obții un aspect luxos ca la vedete?

1. Incepe cu baza, și anume cu îngrijirea. Cosmeceuticele de îngrijire trebuie selectate în funcție de tipul și nevoile pielii tale. Când se schimbă sezonul, cosmeticele, la fel ca și garderoba, ar trebui schimbate adăugând produse de sezon: coji, retinol, vitamina C. De ce este important acest lucru? Îngrijirea adecvată face ca celulele să se exfolieze corespunzător, ajutând la îndepărtarea și prevenirea ridurilor fine, precum și la îmbunătățirea microreliefului și a culorii pielii.

2. Fă o regulă să vizitezi un cosmetician la fiecare șase luni pentru a efectua un curs de întreținere a procedurilor care au ca scop menținerea pielii tinere și prevenirea estompării acesteia. Recomandăm un curs de biorevitalizare și mezoterapie, terapie botulină, stimulente dermice și stimulente de colagen. Care este efectul acestor proceduri? Pielea nu va îmbătrâni dramatic. Toate procesele de imbatranire vor fi cat se poate de imperceptibile, iar pielea feței va rămâne densă, fină și sănătoasă.

3. Fototerapie. Hiperpigmentarea, în special pe mâini și pe față, poate îmbătrâni chiar și fetele tinere. De aceea se recomanda efectuarea unui curs de fototerapie toamna-iarna pentru a indeparta pigmentarea aparuta vara si a o preveni.

4. Metode hardware. Pe vremuri, toate modificările legate de vârstă erau corectate cu ajutorul filler-urilor, însă filler-urile nu sunt potrivite pentru toți pacienții, mai ales dacă pacientul se umflă sau are fața voluminoasă. Pentru un aspect mai natural, menținând claritatea ovalului feței și creând un efect de lifting, recomandăm aparatul Ultraformer – un lifting nechirurgical. În funcție de vârsta pacientului, această tehnologie, pe lângă un lifting nechirurgical, poate preveni lăsarea pielii și formarea petelor.

5. Corectarea depozitelor de grăsime locale. Odată cu vârsta, depunerile de grăsime sub influența gravitației încep să tragă pielea în jos, în special în zona de proiecție a fălcilor. De aceea este necesară corectarea pachetelor de grăsime pentru a preveni ptoza.

6. Modelarea volumetrică a feței cu umpluturi. Fillerele în cosmetologie sunt necesare pentru corecția estetică, de exemplu, atunci când dorești să mărești buzele sau să faci pomeți mai expresivi sau o treime inferioară mai definită. Corectarea cu umpluturi ar trebui să fie cât mai ușoară, fără hipercorecție, pentru a crea cea mai luxoasă și frumoasă față.