Balayage pe șaten: câteva opțiuni naturale

Urmând tendințele modei, ne străduim în continuare să păstrăm naturalețea imaginii. Fiecare femeie visează la păr frumos și des. Poți adăuga lux natural cu colorarea balayage. Jocul de culoare va da firelor putere naturală. Culoarea va apărea profundă, iar firele vor străluci.

Pe părul vopsit prin metoda balayage, culoarea principală pare să se reflecte de la vârfurile părului. Unele fete își doresc să aibă fire de miere, auriu sau caramel. Brunetele ar trebui să aleagă nuanțe mai închise, precum cafeaua, ciocolata sau castanul. La culoarea de bază a părului albastru-negru, puteți adăuga o nuanță argintie sau o imitație de păr gri. Cele care vor sa iasă în evidență preferă nuanțele de bronz sau vișiniu.

Balayage în diferite nuanțe

Pentru părul închis la culoare, în funcție de culoarea părului și de tipul de culoare a pielii, se selectează o tehnică specială de tonifiere. Colorarea se poate face într-o singură culoare sau folosind mai multe nuanțe.

Aplicarea acestei tehnici pe șuvițe întunecate poate crea efectul de păr voluminos. Splendoare suplimentară se obține datorită zonelor colorate neuniform. Pentru tonul auxiliar, este selectată o culoare similară cu cea naturală.

 

Această metodă poate fi folosită pe părul drept, ondulat și foarte creț.

Balayage roșu

Colorarea șuvițelor roșii pe părul închis este de preferat pentru femeile extravagante.

Un balayage roșcat are un efect mul mai mare la femeile al căror păr are o nuanță de albastru închis.

Balayage fumuriu

Cu nuanță cenușie, vârfurile părului întunecat capătă un debordare nobilă. Puoți obține acest efect dacă vopsești fire individuale pe toată lungimea. Colorarea cenușie este cea mai potrivită pentru firele care nu au o tentă roșiatică.

Dacă este necesar, după de 2-3 luni pe părul vopsit, în mod regulat este necesar să aplici cu atenție nuanța pe rădăcini pentru a nu strica firele care au fost vopsite mai devreme.