Balayage pe Bob: caracteristici, avantaje și 11 idei elegante

Tunsoarea bob la modă este cea mai populară din întreaga lume. Tunsoarea subliniază feminitatea și eleganța și adaugă atractivitate imaginii. Un bob poate arăta și mai bine dacă este făcut împreună cu colorarea la modă balayage. Nuanța și stadiul inițial de colorare sunt selectate de stilist, așa că cel mai bine este să nu efectuezi singură procesul dificil. În material vei afla caracteristicile colorării, principalele avantaje și vei vedea, de asemenea, cum arată balayage-ul pe diverse variante ale bob-ului.

Caracteristici

Balayage este una dintre cele mai căutate și populare tehnici de colorare din acest an. Esența tehnicii este de a crea o imitație a șuvițelor albite de soare. Vopseaua este aplicată conform unei tehnologii stricte, care arată ca un decupaj în formă de V, după care are loc o creștere treptată a intensității tonului selectat. Cea mai aprinsă culoare în vopsire este la vârfurile părului.

Colorarea Balayage arată deosebit de bine pe diverse tunsori bob. Combinând metode elegante de vopsire și tăiere, o femeie va putea să corecteze trăsăturile ovalului și să-și facă fața mai proporțională, precum și să îmbunătățească tonul pielii și să reîmprospăteze întreaga imagine. Această tehnică se execută pe absolut orice culoare de păr.

Avantaje

Merită remarcat principalele avantaje ale acestei imagini:

– Datorită vopselelor moderne, părul practic nu se deteriorează atunci când este vopsit, ceea ce permite femeilor cu o structură fină să nu se teamă de deteriorare;
– Colorarea împreună cu o tunsoare la modă adaugă un volum spectaculos părului, crescând astfel vizual greutatea totală a părului;
– În ciuda complexității, tehnica permite să obținții un aspect natural, dar numai un colorist profesionist poate realiza tranziții perfecte și o culoare care imită firele albite de soare;
– Tunsoare și colorare potrivite pentru toate femeile, în ciuda structurii buclelor, a culorii și a lungimii acestora.

Dintre consecințele negative, doamnele și stiliștii subliniază că atunci când se colorează, vârfurile se usucă puțin, iar procedura durează și ea cel puțin 4 ore.

Colorarea arată diferit pe fiecare tunsoare bob. În același timp, tunsoarea bob aleasă nu contează, colorarea va putea în continuare să exprime un aspect spectaculos și să completeze imaginea cu lux și naturalețe.

Balayage pe Bob alungit

Combinația dintre balayage și bob cu alungire este considerată cea mai reușită. Prin evidențierea șuvițelor alungite cu vopsea, tunsoarea capătă un aspect mai spectaculos. Balayage este cel mai potrivit pentru această variantă de bob, în care sunt folosite nuanțe apropiate de naturale.

Balayage pe Bob cu breton

Dacă doriți, balayage poate intra și în breton pe o tunsoare bob. Pe bretonul oblic se efectuează colorarea completă, dacă bretonul este drept și rupt, atunci se va aplica un grad mai deschis, în care vârfurile să nu fie atât de deschise.

Balayage pe Bob asimetric

În funcție de dorința clientului, maestrul poate efectua versiunea clasică de colorare a părului sau poate alege o abordare mai interesantă – adaugă aleatorie și asimetrie a diferitelor lumini la balayage. Un bob asimetric original va arăta cu nuanțe luminoase creative și elegante.

Colorarea balayage mega populară și elegantă este un plus grozav pentru o tunsoare bob model. Abilitatea stiliștilor și coloriștilor va permite să alegi raportul perfect de evidențiere și tranziție de culoare în fiecare caz individual.