Atragem bărbații cu starea noastră de spirit…

15356757_724760797682653_8618016310394994695_n

Atragem bărbații cu starea noastră de spirit… Nici cu părul întins ca satinul, nici cu picioarele lungi de gazelă, sau cu bustul Venerei. Atragem bărbații cu energia şi starea noastră interioară de fericire.

Aspectul exterior, inteligenţa, vârsta, funcția – sunt secundare. Este important ce iradiem. Translăm. Transmitem.

Fluturii şi țânțarii sunt atrași de lumină. Corăbiile de lumina farului. Luna afectează fluctuațiile nivelului oceanului. Mările atrag râuri. Pământul atrage picioarele când sărim. Soarele – planetele. Gândurile – evenimente, iar femeia – bărbatul.

Adorăm nunțile şi nu avem nici o plăcere să vizităm conferința „Fenomene fizice în corpuri solide”. Cu o persoană vorbim uitând de timp, iar pe alta o evităm. Visăm la o vacanţă în Maldive şi pentru nimic în lume nu vom merge pe insula păpușilor abandonate din  Mexic. Energetica locului e respingător.

La fel e şi cu femeile. În interiorul uneia sună „Concertul Brandenburg”  și  ai vrea să dansezi cu ea toată noaptea rigaudon, iar în interiorul celeilalte – infinitul „Requiem” şi lângă ea nu-ţi dorești nimic.

Bărbatul nu ne iubește pentru cunoașterea ideilor lui Platon, tuturor formulelor lui Euler sau detaliile de pregătire a pandișpanului pufos. Nici pentru manichiura proaspătă, avansarea în carieră sau posteriorul brazilian. Fiind aproape – îl interesează doar starea pe care o simte.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!