Atenție! 5 perechi de pantofi care îți scurtează picioarele

Dacă hainele pot ajusta cu ușurință silueta, atunci pantofii selectați corespunzător sunt „responsabili” de înălțime. De exemplu, aceste 5 perechi scurtează vizibil picioarele și fac aspectul masiv și cu picioarele pe pământ. Și chiar și tocul este uneori neputincios.

Balerini cu vârf rotund

Duetul dintre o talpă plată și un vârf rotunjit nu este cea mai bună modalitate de a câștiga din nou silueta. Deci, fanii devotați ai papucilor versatili ar trebui să acorde atenție formei ascuțite a nasului. Nu numai că va întinde vizual piciorul, dar va adăuga și grație siluetei în ansamblu.

Pantofi Mary Jane

Stiliștii s-au săturat deja să repete că, pentru ușurința imaginii, gleznele ar trebui să fie deschise. Și tot felul de pulovere, bretele și cravate fură tocmai această lejeritate, pentru că par să „tăie” silueta în bucăți.

Așadar, pantofii Mary Jane sunt o tendință destul de ambiguă a acestui sezon.

Saboți

Saboții funcționează pe un principiu similar. Și aici nu vorbim doar de bretele, ci de o parte complet închisă.

Acesta este exact cazul când tocul nu va salva situația. O opțiune de înlocuire sunt mule cu o pelerină ascuțită, nu au părăsit podiumurile și străzile de modă de multe sezoane.

High Top

Gleznele sunt, de asemenea, este mai bine să fie lăsate deschise dacă vrei să pari mai înaltă. De aceea, adidașii înalți pentru fete scunde sunt tabu.

Este mai bine să acordzi preferință modelelor clasice, dar pe platformă – astăzi sunt în trend.

Sandale decorate

Pantofii decorați adaugă un volum inutil picioarelor și le scurtează vizual. Așadar, cataramele, fundițele, blana și penele, atât de populare astăzi, nu au absolut nicio șansă să decoreze imaginea. Dimpotrivă, sunt capabile să facă o glumă crudă cu fete de înălțime mică și medie.

Și ultima regulă importantă: potrivirea pantofilor cu un partea de jos a ținutei întinde întotdeauna silueta, în timp ce jocul cu contraste acționează exact invers.