În aşteptarea sufletului pereche!

Cineva mi-a spus odata ca exista dragoste la prima vedere. Si sunt total deacord cu asta! Caci daca dragostea nu este reciproca, atunci nimic nu e.

Ati putea spune ca cunoasteti o multime de cupluri, care la inceput numai unul din pareneri era indragostit lulea si-l iubea pe celalat foarte tare. Iar peste un an s-a aprins si la celalat flacara iubirii. Sa nu credeti. Eu cred ca ei s-au casatorit din careva motive, pentru o viata mai buna si fara griji sau de frica sa nu ramina singuri, si asa mai departe. Chimia si dragostea, apare imediat intre doua persoane care pot forma un cuplu. Daca Dumnezeu le-a dat aceasta sansa, ei vor avea destula rabdare, dragoste si putere pentru a intemeia o familie frumoasa.

Daca de la inceputul relatiei incep sa apara prostii de genul: a promis dar nu m-a sunat, a primit mesajul dar nu a raspuns, a fost prea ocupat si nu a avut timp de voi, trebuie sa iasa cu prieteni si nu va puteti vedea, etc Atunci aceasta relatie este sortita esecului, fiindca dragostea nu este reciproca.

Iar atunci cind intre doua persoane exista chimie, aceste lucruri nu se intimpla. Ambii vor vor avea grija de sentimentele celuilalt. Va sti sa-si onoreze promisiunile, sa raspunda la mesaje, si isi va face mereu timp pentru tine. Ba chiar va fi nerabdator sa te vada, si va fi cu gindul doar la tine. Iar toate aceste gesturi sincere vor fi ca o confirmare pentru tine, si te vor face sa simti cu adevarat ce e dragostea.

Toate aceste esecuri si dezamagiri se intimpla din cauza ca tinerii nu au rabdare sa astepte pina vor intilni persoana potrivita. Vor totul si acum. Aveti rabdare, bucurativa de viata indiferent de virsta pe care o aveti, pretuiti fiecare clipa. Nu lasati pe oricine sa intre in viata si inima voastra. Cautati cu grija sufletul pereche, chiar daca va fi nevoie de ani.  Casatoriti-va doar cu persoana care impartaseste aceleasi sentimente pentru tine