Ascunde acum imperfecțiunile feței cu aceste produse cosmetice: 7 trucuri gratuite oferite make-up artiști

Potrivit artiștilor de machiaj, un ten uniform și o piele strălucitoare stau la baza machiajului perfect. Astăzi vă voi spune trucurile unor make-up artiști celebri care vă vor ajuta să ascundeți imperfecțiunile pielii și să o facă perfectă.

Urmele de coșuri

Un coș care a apărut, multe dintre noi îl acoperim pur și simplu cu un fond de ten dens care astupă porii. Acest lucru poate duce la consecințe neplăcute și noi inflamații.Pentru femeile care au piele problematică, recomandarea este folosirea unui corector sau pudră într-o nuanță de verde deschis – aceasta neutralizează roșeața.

Puteți achiziționa un concelear special – un creion verde – și aplicați punctual pe zonele cu probleme. apoi acoperiți fața cu pudră nudă pentru a uniformiza nuanța pielii.

Pliurile ochilor

Pentru a nu te concentra asupra ridurilor din jurul ochilor folosește farduri închise (doua nuanțe mai închise decât pielea ta) pe pleoapa mobilă. Aplicați umbre ușoare în colțurile exterioare și împrăștiați-o uniform.

Pleoapă atârnată

Pentru machiaj, oricare dintre nuanțele întunecate sunt potrivite. Principalul lucru este să împrăștiați fardurile, astfel încât să depășească limitele pleoapelor aflate în mișcare. Dacă preferați codițele, nu le coborâți vârfurile.

Pungi sub ochi

Pentru a masca pungile de sub ochi, veți avea nevoie de un concelear în două nuanțe – unul mai deschis decât nuanța pielii și unul mai închis cu un ton. Desenați un triunghi sub ochi cu nuanța mai deschisă. Subliniați pomeții cu nuanța închisă – trageți linii verticale sub pomeți. Se amestecă uniform.

Ochii apropiați

Artiștii de machiaj recomandă folosirea corectorului pentru ochii apropiați. Aplicați-l în colțurile interioare ale ochilor și amestecați uniform. Țineți pielea larg întinsă. Aplicați umbre deschise din colțul interior al ochiului până la mijlocul pleoapei și cele închise din centru spre colțul exterior.

Nasul

Nas lung, mare, cu cocoașă… Oricare dintre aceste trăsături fiziologice poate fi corectată vizual.
Ascunde cocoașa. Aplicați un fond de ten cu nuanță închisă pe cocoașă, de asemenea, întunecați ușor părțile laterale. Evidențiați partea din față a nasului cu fondul de ten cu 1-2 nuanțe mai deschise decât pielea. Principalul lucru este să faceți tranziții netede, astfel încât cocoașa să nu se transforme într-un loc murdar.
Scurtați vizual nasul. Este necesar să se întunece vârful și pielea din jurul nasului. Pentru a face acest lucru, aplicați fond de ten pe acestea, cu un ton mai închis decât pielea dvs. Apoi faceți o lumină ușoară (folosește un fond de ten sau un iluminator ușor) în centrul nasului fără a atinge vârful. Puntea îngustă a nasului și din jurul nasului vor ascunde efectul unui nas mare. Pentru a echilibra vizual partea de sus și de jos, umbriți pielea și aplicați un ton ușor de fiecare parte a podului nasului.

Buze-fundiță

Dacă buzele sunt prea înguste, trageți un contur cu un creion puțin mai sus decât linia buzelor(cu 1,2 mm). Cel mai convenabil este să faceți acest lucru mai degrabă cu un creion neascuțit. Apoi folosește ruj cu particule reflectorizante – aplică-l mai întâi pe buza superioară, având gura ușor deschisă. Treci de la mijloc spre margini, fără a ieși din conturul aplicat anterior. Faceți același lucru cu buza inferioară.

Sper că v-au plăcut aceste sfaturi oferite de make-up artiști. Împărtășiți-le cu prietenele voastre!