Ascund imperfecțiunile feței: 6 tunsori testate care vor întineri doamnele trecute de 50 de ani

Femeile sunt frumoase și atractive la orice vârstă. Tunsoarea și culoarea părului joacă un rol important pentru că te pot întineri cu câțiva ani sau, dimpotrivă, pot adăuga ani. De aceea trebuie să alegi tunsorile potrivite, care te vor ajuta să-ți schimbi look-ul.

Tunsoarea pixie

Tunsoarea Pixie este una dintre cele mai la modă din acest sezon. Este potrivită în special pentru doamnele mature cu păr moale și subțire. Datorită acestei tunsori, vei menține un aspect neobișnuit de elegant, vei adăuga volum părului tău și, în același timp, vei sublinia trăsăturile frumoase ale feței.

Un cerc mare de coafori consideră că acest tip de coafură funcționează ca un bun lift pentru față. Tunsoarea pixie este ușor de coafat și confortabil de purtat.

Tunsoare pixie cu breton înclinat

Bretonul înclinat și tunsoarea pixie sunt combinația perfectă. Datorită acestei tunsori, doamnele cu frunte înaltă și trăsături faciale asimetrice vor ascunde perfect imperfecțiunile feței. Puteți alege breton lung, deformat sau drept.

Tunsoare cu volum la coroană

Volumul de la coroană arată întotdeauna elegant și feminin. Această opțiune este recomandată femeilor de peste 50 de ani care nu se pot lăuda cu păr bogat. Această tunsoare este cea mai potrivită pentru doamnele cu fața rotundă. Va adăuga feminitate și farmec.

Tunsoare cu breton asimetric

Bretonul asimetric întinerește și oferă un aspect modern jucăuș. Trăsăturile feței devin mai frumoase și mai feminine.

Tunsoare carre cu breton

O tunsoare carre este o tunsoare feminină și elegantă. Se potrivește tuturor femeilor, indiferent de forma feței. Oferă feminitate și eleganță doamnelor mature. Cu lungimea potrivită, îți poți schimba oricând coafura și va arăta constant diferit.

Tunsoare cu șuvițe de nuanțe deschise

Șuvițele colorate vor arăta modern și proaspăt la orice vârstă. Dacă doriți să vă schimbați imaginea, este suficient să colorați doar câteva șuvițe. Părul blond îți va face automat fața să arate radiantă și tinerească. În plus, schimbarea culorii părului vă va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit.

Tunsoare de tip bob ondulat

Dacă ai părul mediu sau semilung, cereți stilistului să vă facă o tunsoare bob cu valuri blânde. Buclele ondulate vor arăta mult mai profitabile decât părul drept perfect coafat. O astfel de neglijență dă un aer tineresc.

Orice coafură care încadrează perfect fața o va îmbătrâni vizual. Prin urmare, părului de lungime medie încercați să-i oferiți o aranjare neglijentă în mod intenționat. Valurile romantice blânde sunt de asemenea potrivite. Arata foarte feminin si adauga lejeritate și energie aspectului.

Care dintre aceste modele de tunsori vă place cel mai mult?