Așa dai dovadă de bun gust: 9 look-uri fără tocuri, pentru doamnele elegante trecute de 40 de ani

Vara, multe femei vor sa renunțe la tocuri, dar nu știu cum sa aleagă pantofii plați și cu ce sa îi combine.

Combinație clasică cu șlapi de tip flip-flops

Papucii de tip flip-flops sunt potriviți pentru acele femei care nu sunt pregătite să abandoneze complet înălțimea în această vară. După ce ai ales papucii în culoare clasică, îi poți combina cu ușurință chiar și cu o pereche de blugi de bază într-o seară de vară.

Rochie cu pantofi sport

Femeile după 40 de ani pot purta în siguranță nu numai sandale sau pantofi, ci și pantofi sport albi. Acest pantof versatil a încetat de mult să mai fie un atribut al stilului sportiv și s-a mutat într-o garderobă de bază.

Pantaloni evazați cu șlapi

Țesătura evazată a fost populară în urmă cu câțiva ani, apoi a început treptat să revină la modă. Mai întâi au apărut fustele, apoi rochiile calde alungite, iar acum poți găsi chiar și pantaloni evazați în magazin. Acest material subțire câștigă foarte repede popularitate printre fashioniste, deoarece arată impresionant și neobișnuit.

Rochia tricou combinată cu șlapi

Rochia tricou este perfectă pentru orice siluetă în sezonul estival. Este ușoară, are o croială dreaptă care nu împiedică mișcarea și te vei simți confortabil în ea. Acum puteți combina papuci frumoși cu această rochie, care, datorită designului lor, vor arată ideal cu ea.

Ținută casual cu adidași

Ținuta casual elegantă cu adidași este perfectă pentru orice ieșire. Culoarea albă este întotdeauna răcoritoare și festivă, așa că în această combinație vei fi cu siguranță în centrul atenției.

Rochii subțiri elegante pantofi cu elemente metalice

La modă în acest sezon sunt rochiile subțiri care arată ca o cămașă de noapte sau pijamale. Arată feminin și la modă. Astfel de rochii sunt mai des alese de femeile curajoase, cărora le sunt gata să li se acorde atenție. De asemenea, pantofii relevanți în acest sezon sunt cei pe care există elemente metalice mari.

Salopeta cu șlapi

Multe femei mai în vârstă încearcă să evite salopetele, deoarece majoritatea modelelor au o croială proastă și arată ridicol. Atunci când alegeți, cel mai bine este să acordați atenție pantalonilor largi și curelei, aceste două criterii vă vor ajuta să vă ascundeți defectele. Ca și în cazul pantofilor obișnuiți, poți alege șlapi într-o culoare albă universală, ideală pentru orice look.

Rochie cu bretele subțiri

O rochie de vară cu bretele subțiri cu un ornament frumos se va potrivi perfect în starea de spirit a verii. Culoarea frumoasă și strălucitoare, croiala la modă și lungimea corectă nu vor lăsa pe nimeni indiferent. În ceea ce ține de încălțări, ar trebui să vă îndreptați atenția către șlapi, deoarece arată mai îngrijit.

Outfit clasic cu sandale

Aspectul clasic perfect de purtat la birou. Blugi de bază, sacou cu mânecă lungă subțire și culoare lăptoasă și o pereche de sandale plate elegante. O geantă modernă care aderă la același stil și se potrivește în aceeași schemă de culori, va ajuta la menținerea unei imagini proaspete și la modă pentru orice vârstă.

Ce părere ai despre aceste outfit-uri? Care dintre ele ți-au plăcut cel mai mult?