Așa arăta ea, înainte să ajungă la make-up artista Goar Avetisyan! Vezi spectaculoasa transformare!

Tot mai mulți artiști de make-up din întreaga lume impresionează prin talentul și iscusința lor de a înfrumuseța și oferi încredere femeilor obișnuite. Chiar dacă unele nu dispun de o înfățișare de model sau au avut ghinionul să sufere unele accidente care le-au afectat fața, acest lucru nu contează atunci când ele ajung în scaunul stiliștilor profesioniști.

O astfel de make-up artistă talentată este și tânăra Goar Avetisyan originară din Armenia, care în prezent locuiește și activează la Moscova. Fata i-a cucerit pe mulți cu lucrările ei, dar și prin faptul că adoră să lucreze asupra transformării femeilor care se consideră bătrâne sau mai puțin frumoase.

Una dintre clientele ei a devenit Irina, în vârstă de 60 de ani. Femeia a încetat treptat să aibă grijă de ea și s-a tranformat într-o bătrână. Aspectul ei era lipsit de contururi feminine, dar Goar a reușit să o schimbe dincolo de recunoaștere.

În primul rând, specialiștii s-au ocupat de părul ei care era vopsit în roșcat. După câteva ore de lucru, în fața oglinzii stătea deja o doamnă frumoasă și elegantă.

În cele din urmă, Irina abia de și-a recunoscut chipul când a văzut transformarea spectaculoasă în oglindă.

În arsenalul lui Goar există multe lucrări de acest gen. Artistei îi place să le facă frumoase pe toate femeile, mai ales pe cele care nu se consideră frumoase sau feminine.

Goar știe absolut totul despre arta machiajului. Lucrează în acest domeniu de mai mult de 7 ani.

A început machiindu-se foarte des pe sine și pe prietenele ei. Goar nu are studii internaționale, dar după cum putem vedea, practica este cea mai bună școală!

Chiar dacă este încă foarte tânără, Goar deja predă arta machiajului și are mare succes. Este o adevărată profesionistă în a sublinia avantajele tenului și a ascunde neajunsurile.