Articole vestimentare de bază: 7 trucuri simple pentru ca hainele ieftine să pară SCUMPE

Pentru a arăta bine, nu trebuie neapărat să cheltui mulți bani pe haine. Este suficient să îți creezi o garderobă de bază bună care te va servi cu plăcere la orice ocazie. Mai jos vei găsi 7 combinații cu articole vestimentare de bază în care vei arăta elegant și scump în același timp.

1. Tricou alb și jachetă neagră

Un tricou alb simplu este un element esențial care trebuie să fie în garderoba de bază, indiferent de vârsta femeii sau statutul social al acesteia. În primul rând, culoarea albă este foarte răcoritoare. În al doilea rând, tricoul alb te va ajuta întotdeauna în situațiile în care nu știi ce să porți.

Un aspect la care să atragi atenția este că tricoul nu ar trebui să aibă pe el desene și în nici un caz nu ar trebui să fie strâns pe corp. El trebuie să stea lejer pe tine.

Combinația dintre un tricou alb și o jachetă este întotdeauna elegantă, la modă și cu stil. Jacheta poate fi de orice culoare. Un tricou alb va arăta grozav cu orice model. În ceea ce privește partea inferioară a ținutei, alegerea este nelimitată aici, poate fi vorba de pantaloni, blugi sau o fustă de orice tip.

Blugi + cămașă

Aceste două articole vestimentare de bază formează un set care va fi potrivit aproape în orice situație. Dar, desigur, pentru a arăta scump, trebuie să alegi articolele potrivite. Blugii ar trebui să se potrivească bine pe siluetă. Acordă preferință unui design clasic, fără zgârieturi sau alt decor.

Cămașa trebuie să fie dreaptă și poate fi purtată lejer. Poți să o porți în afara integral sau parțial, cu o parte băgată în pantaloni. De asemenea ai putea să-i faci un nod în partea din față.

Acest set este destul de bun, deoarece permite utilizarea diferitor accesorii – jachetă, trenci, cardigan sau multe altele.

Cămașă + pulover pe gât

Odată ce vremea răcoroasă și-a făcut apariția, cămașa ta poate fi purtată cu un al doilea strat de îmbrăcăminte – pulover pe gât. Combinația perfectă ar fi dintre un pulover negru și o cămașă albă sau de blugi.

Adaugă la acest set niște pantaloni sau o fustă creion și câteva bijuterii discrete. Ținuta este gata!

Geacă biker + rochie

O geacă scurtă de piele care se închide cu fermoar este o piesă care cu siguranță poate fi inclusă în garderoba de bază. Această geacă se potrivește cu o varietate mare de lucruri, inclusiv cu rochii.

Rochia, în principiu, se potrivește oricui. Utilizează orice model de bază, în funcție de sezon.

Tricou cu blugi +jacheta denim

Aceste două elemente nu aparțin stilului clasic, dar au ocupat demult timp locul în garderoba de bază a femeilor de diverse vârste.

Combinația lor arată atât de elegant și relevant. La această combinației ai putea să adaugi niște blugi care sunt potriviți pentru figura ta.

Sacou + curea lată

Lucrurile care stau pe siluetă, arată întotdeauna scump și elegant. Jachetele mulate sunt demodate acum dar combinația de sacou larg și curea lată este ceea de ace avem nevoie acum.

Datorită centurii late, jacheta va sta perfect pe siluetă și va face ca ținta să pară mai scumpă.

Fusta plisată + pulover

Această combinație este o alegere excelentă pentru un început de toamnă. Vara poate fi purtată folosind un pulover subțire. Atractivitatea acestei ținute constă în contrastul clar al texturilor. Cu un pulover tricotat, o fustă din material textil cu un luciu metalic sau satin va arăta grozav. Este foarte important să alegi lungimea potrivită a fustei. Cea mai bună opțiune este fusta midi. Poți alege și un model mai lung – chiar deasupra liniei gleznei.

Pentru a crea un aspect elegant, ai putea aranja puloverul în fustă ( în partea din față). Dar deoarece puloverul poate fi destul de gros, acest lucru poate fi problematic. Acesta se va bomba sub materialul subțire.

Pentru a evita acest efect neplăcut, se recomandă să-l bagi parțial sau să-l lași liber.

Ție care combinații cu articolele vestimentare de bază îți plac ? Ce tehnici folosești pentru a crea look-uri elegante ?