Arta de unghii nude: 20+ modele care se potrivesc femeilor rafinate

Manichiura nude este o alegere simplă cu care nu poți da greș oricare ținută ai purta. Această manichiură arată foarte blând și respectabil. Avantajul manichiurei nude este versabilitatea. Acest design este potrivit pentru stil casual, în cazul unui cod de îmbrăcăminte și pentru ocazii speciale.

Se zice că unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, de aceea trebuie să le acorzi atenție dacă vrei ca imaginea ta sa fie impecabilă. Dacă vrei să ai o manichiură în tendințe, ușor de asortat, dar și discretă, în mod cert manichiura în nuanță nud este cea mai potrivită.

 

Manichiura nude poate fi în diferite nuanțe pastelate și naturale precum: bej, roz pal, alb-lapte.

În acest sezon se pune accent pe unghiile în nuanțe nude, care arată extrem de îngrijite și dau un aspect ultra glam. Ele fiind potrivite atât pentru unghiile scurte, cât și pentru cele lungi.

Arta creerii unei manichiuri cu asperct nude absolut perfect, duce la alungirea vizuală a unghiei și poate complecta orice ținută. Nuanța potrivită poate fi aleasă în funcție de tonul pielii.

O nișă aparte printre tendințele modei este manichiura mată în stil nude. Lipsa de strălucire pe unghii și o suprafață de catifea frumoasă sunt ideale pentru uzul zilnic. Nu este pierdut nici stilul minimalist.

Cu toate acestea designul manichiurei nude poate fi completat cu diverse desene, se combină cu culori stralucitoare și saturate, poți folosi pietrele.

Există mai multe moduri de a crea o astfel de manichiură.

Manichiura nud pentru unghii scurte

Manichiura nude ombre

Arta manichiurei nude