Apreciază bărbatul care încearcă

Apreciază bărbatul care încearcă să petreacă timp cu tine, nu pe cel care evită revederile. Bărbatul care vorbește sincer, care îți încredințează ceea ce are mai scump, care va spune mereu ”iartă-mă” dacă nu va avea dreptate.

Bărbatul, care știe să-și seteze corect prioritățile. Care îți spune că te iubește și are curajul să te privească în ochi. Bărbatul capabil să schimbe de dragul unei relații fericite. Bărbatul care îți oferă flori fără motiv.

Apreciază bărbatul care nu-și va găsi locul dacă a greșit și care nu te va lăsa singură cu problemele tale. Prețuiește bărbatul care este lângă tine atunci când ai nevoie de el.

Evită bărbații care pot schimba întâlnirea cu tine pe o beție, sau pe cei vor ieși în oraș cu prietenii fără a te ruga să le ții companie. Evită-i pe cei care te găsesc doar atunci când au nevoie de tine.

Ține-te de bărbatul care te alintă cu vorbe dulci, care nu te va lăsa să pleci după o ceartă, care va încerca să te împace încă din primele clipe ale conflictului. Ține-te de cel care îți scrie o propoziție jumătate de oră. De cel care te va înveli noaptea, de cel care nu te va trezi ca să-și scoată de sub capul tău mâna care i-a amorțit. Prețuiește bărbatul care este interesat de tot ce se întâmplă în viața ta.

Ai grijă de bărbatul care te ascultă, și care își calcă peste principii pentru a nu te supăra. Care îți va aminti mereu că îi pasă de tine și cât de norocos este să te aibă alături. Care va veni într-o zi și va deveni familia ta!