Alegerea corectă a hainelor îți pot subția vizual talia: 9 piese vestimentare care te vor face să pari mai slabă și mai înaltă

Vrei să „slăbești” fără să ții dietă sau să faci mișcare? Dacă da, atunci rămâi cu noi, în acest articol îți vom spune cum poți ascunde câțiva centimetri în plus în talie și nu numai.

Ținute în culori monocrome

Monocromul este arma perfectă în mâinile oricărei doamne care și-a propus scopul de a deveni mai subțire. Pentru a face ținutele să arate cât mai deosebite posibil, este mai bine să alegeți nuanța potrivită pentru pantofi și accesorii. Apropo, monocromul nu numai că slăbește vizual, ci și vă poate face să păreți mai înaltă. În acest moment, în tendință, ținute luminoase, monocrome de nuanțe pastelate.

Hainele lungi

Oferă-ți preferința ținutelor lungi la modă. Pot fi rochii, fuste, pulovere tricotate, precum și bluze spectaculoase. În astfel de lucruri, puteți ascunde centimetri în plus la talie, șolduri și, de asemenea, puteți ajusta partea de sus, accetuând-o cu o centură.

Pantaloni la dungă

Pantalonii în stil clasic cu dungă pot, de asemenea, să subțieze eficient picioarele femeilor și să le facă cât mai înalte și rafinate. Acest articol vestimentar – nu trebuie să fie combinat în mod exclusiv cu pantofi clasici. Pantaloni se combină perfect chiar și cu o pereche de adidași.

Haine supradimensionate

O opțiune câștigătoare pentru doamnele care vor să arate mai zvelte vor fi ținutele supradimensionate. Când încetați să vă înfășurați silueta în haine de mărime greșită, veți vedea că formele voastre sunt frumoase și nu aveți de ce să vă fie rușine.

Top lung

Încearcă să încadrezi un top alungit în ținutele tale de zi cu zi. El este cel care va ajuta la ajustarea proporțiilor figurii, ascunzând defectele pronunțate, precum și subliniind părțile bune. Specialiștii modei ne propun cămăși lungi, jachete, bluze și pulovere.

Haine cu dungi verticale

Imprimeul vertical subțiază și mărește înălțimea. În acest an, când imprimeurile geometrice sunt la vârf de popularitate, va fi o mare greșeală să nu le încerci.

Cureaua sau accent deasupra taliei

Încercați să vă completați imaginile de zi cu zi cu curele, plasându-le chiar deasupra taliei. Astfel, vei putea să-ți lungești picioarele, să definești zona taliei și să arăți subțire și, cel mai important, încrezătoare în sine.

A-line

Nu trece niciodată pe lângă ținutele A-line, încearcă-le. După cum arată practica, ele sunt cele care pot slăbi vizual silueta feminină.

Pantofi cu vârf ascuțit

Dacă vrei să arăți elegant și subțire, ar trebui să alegi cu grijă nu numai ținute, ci și pantofi. Stiliștii spun că este mai bine pentru frumusețile moderne să aleagă pantofi ascuțiți. Și nu contează dacă au tocuri înalte sau talpă subțire.

Scrie ce lucruri te ajută să fii mereu în formă și să ai o silueta subțire vizual?