Alege manichiura alb-negru pentru a fi remarcată!

Manichiura în alb şi negru poate să arate foarte simplu dar chic, combinând diverse elemente grafice. Este potrivită pentru orice outfit şi nu se va demoda niciodată. În funcţie de modelele pe care le alegi, manichiura în alb şi negru poate să fie minimalistă, cu elemente florale sau foarte încărcată.

Multe persoane cred că combinația acestor două culori este banală și plictisitoare. Totuși,  este o afirmație complet gresită. Prezența diferitorr tehnici și elemente decorative fac manichiura alb-negru să fie cu adevărat luxoasă.

Tendințe

Deși este considerat un model clasic de manichiură, datorită unor detalii precum pietre sau elemente florale o vor face deosebită. Manichiură în apă este un trend acest sezon care te va face remarcată oriunde.

Elemente geometrice

Una dintre noutățile acestui sezon sunt elementele geometrice pe unghii în nuanțe alb-negru. Manichiura stilului geometric a câștigat popularitate nu cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, deja este solicitată de multe femei. Asta deoarece mereu arată elegant și la modă. Cu o astfel de manichiură, cu siguranță vei eși din anonimat.

Manichiură alb-negru cu aspect de marmură 

O manichiură cu aspect de marmură este, de asemenea, una dintre favoritele combinației de culori alb-negru. Tehnica implementării este destul de simplă însă rezultatul final arată spectaculos pe unghii. Odată ce vei încerca acest stil cu siguranță vei fi remarcată.

Manichiura alb-negru în stil origami

Această manichiură de design a apărut recent. Figurine complicate ale animalelor și alte elemente nonconformiste au început să apară pe mâinile fashionistelor în acest sezon. Cu toate acestea, desenarea unor astfel de figurine este destul de dificilă, astfel încât designul de unghii în stil origami este posibil de realizat doar de către meșteri cu experiență în domeniu.

Manichiura alb-negru cu pietre și strazuri

Nimic nu înfrumusețează o manichiură și o face specială decât pietrele swarovski și strazuri. Le poți combina așa cum dorești. Fie pe o singură unghie să pui mai multe, fie pe fiecare unghie câteva doar. Mai jos vezi câteva modele.

Manichiura alb-negru cu detalii florale

Manichiura alb-negru cu elemente florale la fel este foarte populară. Totul depinde de imaginația ta dar și, iscusința meșteriței la care apelezi. Pentru a nu încărca unghia foarte mult alege elemente florale în nuanțe pastelate.

Mai jos vă prezentăm și alte idei pentru o manichiură alb-negru impecabilă!