Alege accentele elegante și nuanțele fine: 10 tendințe în manichiură, apreciate de fashioniste

Mâinile bine îngrijite sunt mereu în trend, cu toate acestea, multe domnișoare doresc să aibă nu doar o manichiură frumoasă dar și modernă.

În sezonul 2019-2020, meșterii de manichiură nu se obosesc să dea frâu imaginației pentru a face din unghii o adevărată operă de artă.

În acest an poți experimenta cu forma și lungimea (unghiile ascuțite sau pătrat ovale), textura și culoarea. Sunt în trend nuanțele de alb, vișiniu, verde, violet închis, negru, morcoviu, albastru.

Noi am observat că, din toată varietatea de opțiuni, femeile care doresc să fie în pas cu moda, ar trebui să aleagă accente elegante și nuanțe nobile.

Astfel, am adunat 10 tendințe actuale în manichiură, care vor evidenția la maxim frumusețea mâinilor. Te invităm să faci cunoștință cu ele și să te inspiri!

1. Gradient

Pentru a crea o tranziție de la o culoare la alta, în acest sezon nu se folosesc nuanțele luminoase și constrastele, dar se folosesc nuanțe apropiate. Meșterii preferă texturile clasice, pe când sclipiciul și efectul ochiului de pisică își pierd actualitatea.

2. Manichiura minimalistă

Frumusețea naturală este evidențiată perfect de nuanțele nude, iar decorul simplu poate să nu difere prea mult prin culoare (efectul de dantelă, dungi subțiri, elemente grafice) sau să atragă atenția prin contrast.

Manichiura franțuzească continău să fie extrem de populară, dar trebuie să fie neobișnuită: culoarea, contrastul, accentul fiind pe o singură unghie.

3. Design diferit pe mâna dreaptă și stângă

O astfel de manichiură este perfectă pentru acele doamne cărora le este dificil să se determine asupra unui design. De ce să nu combini ambele opțiuni?

Totuși, meșterii creativi atrag atenția că design-ul unei mâini trebuie să se află în armonie cu design-ul celeilalte mâini. Nu uita să adaugi accente, detalii sau culori apropiate.

4. Manichiura mată

Suprafețele mate din acest sezon nu ar trebui să fie în culori aprinse, ci profunde: verde, nuanțe de visiniu, roz, cărămiziu, violet, crem și gri.

5. Desene volumetrice și kami fubuki

Kami fubuki sunt confetti de diferite dimensiuni, culori și forme pentru designul unghiilor, cu ajutorul cărora poți crea multe efecte, inclusiv tridimensionale.

Dacă în sezonul trecut kami fubuki erau folosite pentru formarea unor tipare clare, atunci în prezent este în vogă haosul, accentul pe o unghie sau efectul semilună.

Desenele volumetrice fără utilizarea strasurilor, devin de asemenea populare.

6. Accente

Tendința de a distinge 1 sau 2 unghii este încă populară. De asemenea sunt în trend: inscripțiile sau mesajele scurte amuzante, desene amuzante, ornamente florale, precum și o unghie care diferă de celelalte prin textură sau o unghie transparentă în combinație cu lacul colorat de pe celelalte unghii.

7. Manichiură geometrică și cu motive florale

Motivele geometrice și florale pot fi un accent independent sau combinate într-un singur stil.

8. Manichiură transparentă cu decor

Manichiura transparentă este una dintre cele mai spectaculoase și neobișnuite tendințe.

Acest design care accentuează transparența printr-un contrast luminos sau prin ojă de nuanțe deschise aplicată la vârfurile unghiei, este de mult timp utilizat fashioniste.

Dar ceea ce a devenit popular în ultimul timp, este efectul cercurilor aplicate în jurul unghiei.

9. Manichiură cu nisip de catifea și pietre

Meșterii accentuează faptul că manichiura cu efect de nisip sau decorată cu pietre, arată perfect pe unghiile de lungime medie și formă pătrată.

Aceste două modele au toate șansele să rămână în tendință pentru o lungă perioadă de timp, deoarece câștigă rapid popularitate.

10. Manichiură cu tatuaje grafice

Desenele laconic cu ojă întunecată pe un fundal deschis sau transparent constituie elementul de bază a manichiurei, iar complexitatea execuției depinde de profesionalismul maestrului. Desenele grafice ușor haotice sunt numite efectul Picasso.

Bonus: Bijuterii pentru unghii

Tendința, care a fost deja apreciată și acceptată de fashioniste în sezonul trecut, este actuală și în prezent. Inelele speciale sunt amplasate pe falanga superioară a degetului și repetă forma unghiei sau pun accent pe ea.

Îți plac tendințele actuale? Ce tip de manichiură preferi?