(51 foto) Alb și roz – culorile câștigătoare în materie de unghii: 51 de idei care vor conferi eleganță imaginii tale

Rozul este asociat cu tandrețea. În combinație cu albul capătă o eleganță fermecătoare. În acest articol, am adunat cele mai reușite exemple de manichiură.

Rozul – simbol al feminității

Astăzi există multe idei interesante despre cum să decorați o manichiură albă și roz. Pe unghiile lungi sau medii, semiluna sau zâmbetul de la French – arată elegant într-un design modern. Designul fiecărei unghii poate fi diferit, dar trebuie să fie potrivit. Pot fi decorate cu strasuri sau poți adăuga un imprimeu la modă.

Concentrați-vă pe un deget

Acesta este un clasic în lumea artei unghiilor. Pe o unghie albă, puteți desena un fundal roz strălucitor în mijloc și puteți adăuga o inscripție neagră motivantă. Mesajul poate fi orice, la discreția femeii. De asemenea, buzele vopsite roz pe o manichiură albă vor ajuta la sublinierea individualității.

 

Manichiura cu desene

Interiorul unghiei este pictat de femei care acordă atenție detaliilor. Această versiune a manichiurii pare sofisticată. Se poate face pe orice lungime de unghii. Puteți face un accent luminos pe 1-2 degete.

Manichiură cu motive florale

Imprimeurile cu flori creează un aspect fragil. Ele radiază de feminitate și demonstrează apropierea cu natura.

Manichiura cu strasuri

Aceasta este alegerea femeilor cărora le place să fie în centrul atenției. Strasurile strălucesc frumos în lumină și sunt un decor demn atunci când modelează imaginea unei doamne bine îngrijite.

Manichiura cu sclipici și folie

O mare oportunitate de a fi creativ atunci când alegeți o manichiură. Nu există restricții de proiectare. Vă puteți folosi toată imaginația. Unghiile bine îngrijite vor fi întotdeauna foarte apreciate în societate.

Manichiura cu inimioare

Acest design vorbește despre natura cochetă a fetei. Este făcut de tinere domnișoare; la vârsta adultă, o astfel de manichiură va crea impresia de frivolitate.

Manichiura combinată

El a fost de mult pe gustul fashionistelor de diferite vârste. Designul inspiră și se potrivește persoanelor creative.

Magia liniilor și modelelor

Aceasta este o alternativă demnă la o manichiură simplă. Liniile și modelele pot fi intercalate. Vor arăta la fel de bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.

Artiștii de unghii fac adesea manichiură albă și roz. Aceasta este favorita de necontestat a multor femei.

Ce fel de manichiura preferi? Scrieți în comentarii despre avantajele sale.

Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenilor tăi!