Află secretele cărbunelui activat! Efecte mari pe bani puţini!

Carbunele medicinal mai este cunoscut si sub denumirea de carbune activ si se gaseste in farmacii la preturi accesibile. Este foarte utilizat in cazul intoxicatiilor si in cazul supradozajului, pentru a curata intestinele de substantele nocive. Are o multime de efecte benefice, in special pentru sistemul digestiv. Este foate bun intr-o cura de detoxifiere, caci elimina toxinele. In plus, este foarte bun pentru a trata gastrita si ulcerul, balonarea si arsurile la stomac.

xsc-65

La ce este bun carbunele activ?
Absoarbe toxinele nocive prin simpla aplicare la nivelul pielii sau in apa in care faci baie. Curata tenul de acnee. Face pielea mai fina si combate eczemele care apar in orice parte a corpului. Inlatura excesul de aciditate al pielii, cel care produce imbatranirea si oxidarea celulara.

Carbunele medicinal este folosit si pentru infrumusetare.

Adauga una sau doua tablete farimitate de carbune activat in gelul tau de dus si spala-te pe fata cu aceasta compozitie inedita. Lasa gelul pe fata timp de 5-10 minute dupa care clateste tenul cu apa calduta.

Daca ai cosuri pline de puroi, acestea vor disparea a doua zi, intrucat carbunele extrage tot ce e nociv organismului, inclusiv eczemele care se depun la nivelul pielii.