Află rețeta miraculoasă ce te va scăpa de riduri și „piele lăsată” în condiții de casă

Pielea lipsită de elasticitate, ridurile sau vergeturile nu mai surprind pe nimeni după 45 de ani. Adesea motivele pentru acestea nu este doar vârsta, dar și sarcina, scăderea bruscă în greutate, factorul genetic sau regimul alimentar necorespunzător.

Să știi că există un remediu care poate să te scape de aceste probleme, cu condiția că va fi aplicat regulat.

Pentru acesta nu ai nevoide decât de 3 ingrediente, apropo foarte ieftine și ușor de găsit.

Uleiul de camfor –  este foarte renumit în domeniul cosmetologiei pentru piele și păr. Se folosește contra mai multor erupții pe piele, împotriva ridurilor, dar și pentru creșterea rapidă a părului. Deoarece are un efect miraculos de a reînnoi celulele, uleiul de camfor este foarte eficient în cazul împachetărilor pentru slăbire sau tonifiere.

Cafeaua ( cofeina) – este de bun ajutor pentru pielea îmbătrânită. Aceasta activează metabolismul și contribuie la sporirea elasticității pielii.

Argila destinată pentru cosmetologie – poate fi albă, albastră, verde, roz, roșie și neagră. Totuși pentru rețeta noastră cele mai potrivite sunt: albastră și neagră. Le găsiți în orice farmacie.

Așadar, pentru rețeta magică aveți nevoie de:

  • 2 linguri de cafea;
  • 0,5-1 linguriță de ulei de camfor:
  • 2 linguri de argilă.

Prepară argila după instrucțiunile de pe pachet, apoi adaugă  în ea uleiul și cafeaua. Pentru început, ar fi bine să te limitezi la jumătate de linguriță de ulei, după care să mărești treptat cantitatea ( atenție! este contraindicat celor care suferă de epilepsie).

Aplică amestecul pe zona dorită, înfășoar-o cu peliculă pentru bucătărie și îmbracă ceva strâmt, pentru a spori efectul „termo”. Stai așa timp de 30-40 de minute, după care spală-te cu apă călduță.

Dacă vei folosi acest remediu de 2-3 ori pe săptămână, timp de 10 săptămâni vei fi cu adevărat surprinsă. Pielea va fi mai elastică și mai tonifiată, iar tu mai tânără și mai fericită.

Sursa