Află în ce constă secretul ascuns al atractivității femeilor din Orient

Femeile de origine japoneză sunt rafinate și înțeleg frumusețea în profunzime. Ele transmit rețete miraculoase din generație în generație și știu să arate spectaculos.

Pentru femeile din Orient, frumusețea este un mister și o artă. Dacă trebuie să-ți aranjezi rapid pielea, acestea folosesc un remediu magic care îmbunătățește instantaneu tenul, redă strălucire și prospețime pielii. În plus, are un puternic efect nutritiv și tonic.

Care sunt componentele necesare?

Ingredientul secret al rețetei este legendarul supliment de spirulină, care se obține din alge albastre-verzi. Puteți utiliza spirulina sub formă de pastile, va fi mai ușor și mai convenabil. Luați patru pastile, două lingurițe de smântână plină de grăsimi, aceeași cantitate de făină de orez și un gălbenuș de ou.

Procedura de pregătire

Pastila de spirulină trebuie zdrobită până devine o pulbere verde, apoi o puneți într-un vas de sticlă – acolo adăugați smântâna și amestecați până obtineți o consistență omogenă. Apoi, adăugați gălbenușul și bateți, turnați făina și amestecați până când se formează o pastă fără cocoloașe. Masca este gata de utilizare.

Cum se utilizează?

Înainte de a aplica produsul, este necesar să-l testați pentru a preveni o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați puțin pe o zonă mică a pielii și așteptați câteva minute. Dacă apare roșeață, mâncărime sau orice altă reacție, nu aplicați masca pe față. Dacă testul a fost trecut cu succes, mască poate fi întrebuințată pe pielea curată. După 20 de minute, se spală cu apă caldă și se aplică o cremă hidratantă. Instrumentul face minuni, uniformizează tonul și netezește ridurile fine, în plus albește și hrănește pielea. Repetați procedura de 3 ori pe săptămână.

Această mască pregătită cu propriile mâini – acasă, reprezintă o soluție miraculoasă pentru un ten uscat și deshidratat. Masca trebuie făcută din ingrediente sănătoase, de înaltă calitate și proaspete. Compoziția nu conține elemente chimice, ci există suficiente vitamine, minerale și substanțe valoroase care vor ajuta la uniformizarea culorii tenului și vor reda luminozitatea pielii dumneavoastră.