Află cele 10 trucuri simple pe care le folosește Kate Middleton în ținutele sale

Cu toate că Kate Middleton poate avea în fiecare zi o ținută nouă sau piese vestimentare noi, ea preferă să repete unele articole pentru a le oferi a doua viață. Am selectat câteva outfit-uri și vrem să vă arătăm unele trucuri simple pe le putem utiliza și noi.

1. Această rochie a fost purtată atât la St. Andrew’s School in Pangbourne, în 2012, cât și la deschiderea oficială, din Scoția, a V&A Dundee Museum, în 2019. Accesorizarea cu un fular și o pereche de cercei a schimbat ținuta.

2. În 2012, la Queen’s Diamond Jubilee, ducesa a purtat o rochie roșie superbă, iar prin schimbarea unor mici detalii, i-a oferit outfitul-ui o nouă suflare-n 2015, când a vizitat o organizație caritabilă.

3. În 2015, la o galerie din Margate a purtat același palton ca la denumirea navei de croazieră Royal Princess, în 2013, acest imprimeu i se potrivește impecabil, iar culoarea neagră a hainei se regăsește-n accesoriile asortate.

4. În 2012, când familia regală a vizitat orașul Leicester și-n 2015 de ziua carității, la ICAP, a purtat aceeași ținută, dar a schimbat câteva detalii (accesoriul de pe cap, bijuteriile și centura).

5. În 2011, la cea de-a zecea cină anuală a galeriei ARK și-n 2016, la o cină de gală, la Houghton Hall, a purtat aceeași rochie roz superbă, dar schimbarea a două accesorii și a coafurii i-a oferit un look nou.

6. La celebrarea Jubileului de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a, în 2012, și la o petrecere în grădină organizată la Palatul Buckingham, în 2014, ducesa a ales aceleași piese, unica diferență este centura rochiei.

7. A purtat același palton cât a vizitat parcul Elswick, din Anglia-n 2012, cât și de Crăciun, în 2011, la Biserica ,,Sf. Maria Magdalena”.

8. În timp ce participa la St. Andrews 600th Anniversary Dinner și la Portrait Gala din același an (2014) avea aceeași rochie elegantă care-i evidenția rafinamentul și grația ducesei.

9. Cu doar o pelerină din șifon, ea a schimbat drastic aspectul rochie pe care a purtat-o în 2016, la gala din Taj Mahal Palace Hotel din Mumbai și-n Londra, la a 25-a aniversare Place2Be de la Buckingham Palace (2020). Această piesă vestimentară inspiră un look interesant și impecabil, lângă accesoriile perfect asortate.

10. Această rochie a fost aleasă de către prințesă a doua zi după nunta sa și tot această haină a fost purtată la a nouăzecea aniversare a prințului Filip, câteva detalii mici, dar schimbările sunt mari, ducesa adoră culoarea albastră, iar aceasta-i accentuează trăsăturile fine ale siluetei.