Află ce viață vei avea în dependență de luna în care este născută femeia ta!

Mulți oameni cred în semnele zodiacale, dar psihologii spun că poți să-ți dai seama de caracterul unui om în dependență de luna în care s-a născut. Totul constă în faptul că primele luni din viață sunt cele mai importante pentru subconștient. Și de anotimpul în care te-ai născut, depinde caracterul tău.

3729[1]

Iată care sunt particularitățile femeilor în dependență de luna în care s-au născut.

Femeile născute în ianuarie:

Damele născute în luna ianuarie, sunt foarte ambițioase și tind spre ordine. Se atârnă foarte serios față de viață, și are idei destul de conservatoare. Uneori aceste femei sunt foarte critice și chiar pedante, dar asta e din cauza faptului că ele chiar își doresc ce-i mai bun. Totodată, nu prea vorbesc despre sentimentele lor. Femeile născute în ianuarie permit să se apropie de ele doar oamenii pe care îi iubesc și care se află la același nivel intelectual cu ele. Dacă vrei să le fii aproape, ar trebui să ai aceleași idei de viață ca și ele.

 

 

Femeile născute în februarie:

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice. Important este să ai suficientă răbdare cu ele. Nu fiecare bărbat poate să le înțeleagă sufletul misterios. Dar ele nici nu au nevoie de ”fiecare”. Ele caută pe cineva deosebit. Femeile, născute în februarie au o imaginație deosebită și sunt capabile de gândire abstractă. Și încă. Trebuie să știi că dacă măcar odată le vei minți, nu le vei mai vedea niciodată.

 

Luna martie:

Femeile născute în luna martie, sunt foarte carismatice. Sunt fidele, de aceea deseori le sunt încredințate cele mai ascunse secrete. Aceste ființe devotate se îndrăgostesc greu, și sunt foarte ușor de rănit cu un cuvânt sau o faptă greșită. Pe de altă parte, își aleg bărbatul odată și pentru totdeauna. Pentru că oamenii născuți în martie iubesc doar odată. Apropo, cel mai bun sfat pentru ele este să-și găsească de asemenea un bărbat născut în martie. S-ar potrivit de minune!

Luna aprilie:

Femeile născute în aprilie, sunt diplomați înnăscuți. Ele sunt comunicabile, găsesc ușor limbă comună cu orice om. Singurul lor neajuns este faptul că au tendința să se compătimească. Trebuie să ții minte de asemenea că femeile născute în aprilie sunt foarte geloase, iar fiecare ceartă care apare din acest motiv este o adevărată explozie de emoții.  Așa că e mai bine să nu le dai motive! Dacă totuși scandalul a pornit, încearcă să-l stingi. Sau pleacă. Pe de altă parte, femeile născute în aprilie știu foarte bine ce înseamnă să savureze. Ea chiar te poate face cel mai cunoscut om de pe Pământ. Își deschid sufletul celor care merită încrederea lor. Și care vor face tot posibilul să nu o piardă.

 

 

Luna mai:

Mai este luna în care se nasc femeile insistente și fidele în convingerile lor. Au un compas moral foarte puternic, și niciodată nu încalcă regulile. În exterior, asemenea femei sunt de obicei foarte atrăgătoare, cu un caracter destul de complicat. Aceste femei sunt periculoase pentru bărbații care se îndrăgostesc de ele. Pentru că dacă nu împart aceleași sentimente, poate fi o iubire tragică, poate chiar fatală. Dacă vei avea nevoie de un roman cu o femeie născută în mai, fii sigur: o vei ține minte toată viața.

 

Luna iunie:

Sunt femei foarte curioase, și principalele lor calități sunt comunicabilitatea și pasiunea față de creație. Principalul lor neajuns este  faptul că spun mereu ceea ce cred. Și nu aleg cuvintele! Li se pare că este mai bine să spui adevărul în față decât să vorbești despre el pe la spate. De menționat este și faptul că femeile născute în iunie sunt jucători periculoși. Bărbații deseori devin jucării în mâinile lor. Așa că ține minte aceste detaliu când faci cunoștință cu ea.

 

 

Luna iulie:

Femeile, născute în iulie sunt sincere, deschise și gata să se apropie de oricine. Misterioase, frumoase, deștepte și inaccesibile. În viața de zi cu zi, pot evita conflictele și până în ultima clipă încearcă să rămână amabile. În general, sunt minunate! Ține minte: dacă le minți măcar odată, în orice aspect, le vei pierde pentru totdeauna! Aceste prințese nu iartă niciodată minciuna!

Luna august:

Aceste persoane sunt o cominație unică de egocentrist și inimă mare. Bărbații ar face bine să nu se lege cu asemenea femei, pentru ele sunt mereu cele învingătoare. Briliantul rar al sexului opus poate trăi toată viața cu o femeie născută în august fără să-și dea seama că a trăit-o sunt pantoful ei. Femeile născute în august au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Ele mereu vor să fie în centrul atenției și niciodată nu suferă de lipsă de atenție din partea bărbaților. Pentru că în prezența lor bărbații își pierd mereu capul.

 

 

Luna septembrie:

Dacă ești femeie, și te-ai născut în septembrie, înseamnă că ești bună, disciplinată și frumoasă. Referitor la relațiile pe care le ai cu bărbații, principalul pentru tine este fidelitatea. Este suficient să fii trădată odată, și nu vei uita asta niciodată. De obicei, în viață ești foarte atentă, închisă și din păcate un pic răzbunătoare. Vrei să ai relații de lungă durată.  Pe de altă parte, femeile născute în septembrie sunt critice, și au așteptări foarte mari de la partenerii lor. Va învinge cel care își va demonstra exclusivitatea.

Luna octombrie:

Femeile născute în octombrie au un caracter puternic. Sunt foarte emotive, dar nu vor plânge niciodată în public. Sunt deștepte. Destul de deștepte pentru a nu-și deschide sufletul în fața oricui. Pentru că ele știu: oamenii au tendința de a face uz de puterea pe care o primesc de la alții. Sunt invidiate de alte femei. Femeile născute în această lună au parte de cei mai buni bărbați și trăiesc o viață decentă.

 

 

Luna noiembrie:

Femeile născute în noiembrie sunt mereu cu un pas în fața altora.Sunt active, și identifică imediat minciuna. De aceea nu face să te joci cu sentimentele lor. Sfârșitul unor asemenea jocuri murdare va fi întotdeauna cel mai trist. Pe de altă parte, ele sunt ca focul. Nu te plictisesc niciodată. Nu le poți învinui de insuficiență de ambiție. Principalul este să ții minte: nu le cere părerea pentru orice fleac, dacă nu vrei să auzi adevărul.

 

Luna decembrie:

Femeile născute în luna decembrie sunt foarte nerăbdătoare și inventive. Din fericire, ele sunt și foarte norocoase. Care nu ar fi situația, ele vor ieși învingătoare. Aceste femei știu cum să le ridice dispoziția bărbaților de alături. Secretul lor este în faptul că au inima deschisă. Viața nu le sperie. Mai devreme sau mai târziu primesc ceea ce își doresc.