Află care sunt cele mai nocive semne zodiacale!

Toate fetele de multe ori sunt rautacioase fara sa observe. Astronomii au hotarit sa afle care sunt 3 cele mai rautacioase semne zodiacale. Afla daca esti si tu printre ele.

Locul 3 – Rac

Femeile din zodia racului sunt cele mai gingase si plingacioase femei. Iar daca s-au indragostit de cineva, atunci sunt gata sa urmeze acea persoana pina la capatul lumii. Iar acest lucru trebuie sa fie reciproc. Dar nu toti sunt dispusi sa le urmeze pina la capatul lumii…

1

Femeia Rac daca va simti ca te-ai distantat macar putin de ea, atunci se va inchide in cochilia sa si va intra in depresie. Este foarte sensibila, dar poate deveni si foarte razbunatoare. Atunci nu mai asteptati mila! Strigind la ea nu vei realiza nimic, ci doar numai cu gingasie, afectiune si tandrete.

Locul 2 – Leu

Leoaiaca este orgolioasa si aroganta, si nu va fi sentimentala cu cei care nu-i vor respecta standardele, situate aproximativ la nivelul Everest-ului. Ea se crede centru universului, si de aceea si prietenul ei trebuie sa fie un om demn de tot respectul. Daca este ranita de cineva, nu-si face planuri de razbunare, dar isi exprima imediat sentimentele si tot ceea ce gindeste despre persoana data.

2

Pentru a o face sa uite de suparare, daruiti-i un cadou scump si convingeti-o ca anume ea este cea mai buna. Dar nu va pierdeti barbatia, de altfel Leoaica se va lua pe urmele tala fara sa observi.

Locul 1 – Scorpion

Daca doresti sa legi o prietenie cu o leoaica, atunci considera ca ai plecat la razboi. Cu ea te simti, fie foarte bine sau foarte rau, fie impreuna sau separati. Balanta de aur nu este si nu va fi niciodata. Aceasta va fi o permanenta stare de stres. Deci, daca nuesti proprietarul unor nervi de fier atunci acest exemplar nu este pentru tine.

3

Chiar daca doreste sa impresioneze si sa para dulce si blinda, oricum mai devreme sau mai tirziu isi va da jos arama de pe fata. Daca ai gresit cu ceva, atunci imediat va da vina pe tine. Nu iubeste timiditatea, zgircenia si este foarte geloasa. In caz ca gaseste un mesaj de la o alta fata, atunci vei dori sa maninci telefonul.

Sursa