AFLĂ care este cel mai BOGAT semn din ZODIAC

17cca5ad7bf147b2ae777fc7fdba812f

Astrologii afirmă că bunăstarea financiară a omului depinde în întregime de amplasarea stelelor. Haideți să aflăm ce semn zodiacal este recunoscut ca fiind cel mai bogat.

Locul 12 – Săgetător

Săgetătorul are bani, şi nu puțini. Doar că, cât nu ar câștiga tot nu-i ajung. El nu se poate împăca cu gândul ca există cineva mai bogat ca el. Cât de mult nu ar avea, oricum se simte sărac.

Locul 11 – Vărsător

Vărsătorul întotdeauna are încredere în soartă, iar ea niciodată nu l-a dezamăgit. Alături de el întotdeauna e cineva, care e gata să-i ofere visătorului nostru tot de ce are nevoie pentru o viaţă confortabilă şi chiar de lux.

Locul 10 – Peşti

Peştii nu ştiu să câștige bani. Ei preferă lucrurile scumpe şi deseori inutile, fără să se gândească că ar putea rămâne fără surse pentru hrană. Desigur pentru mâncare câștigă ei, dar nu mai mult.

Locul 9 – Balanță

Balanţele disprețuiesc banii. A încerca să-i câștige – e un adevărat coșmar pentru ei. În schimb adoră viaţa de lux – deși preferă să tacă despre acest lucru.

Locul 8 – Gemeni 

Gemenii sunt extraordinar de buni la câștigat bani, însă nu şi să-i păstreze. Cum au în mâini o sumă de bani, neapărat o vor cheltui.

Locul 7 – Taur

Taurii din toată inima iubesc să se plângă că nu au bani. În realitate îi au, însă le ajung doar pentru o viaţă confortabilă şi nu mai mult. Şi cât nu s-ar lupta, pentru ceva mai mult nu le ajunge.

Locul 6 – Leu

Leii au nevoie de bani pentru a arunca praf în ochi altor persoane. Aparent sunt bogaţi şi au succes, iau masa în cele mai bune restaurante (iar acasă mănâncă paste), locuiesc în cele mai bune sectoare a orașului şi se îmbracă foarte stilat. Pentru el e important să pară, nu să fie.

Locul 5 – Rac

Racul are nevoie de bani. Dacă îl vei întreba pentru ce, îţi va răspunde că „Are nevoie!” Pentru că el duce totul în casă, iar apoi va decide ce să facă. Va cumpăra ceva, şi încă îi vor rămâne bani. În schimb, apoi va putea lăsa toată bogăția rudelor sărace. Doar trebuie să se cunoască, cine-i cel mai generos şi nobil.

Locul 4 – Berbec

Berbecii încă din copilărie adoră riscul şi se implică în aventuri serioase de bani când sunt tineri. De obicei Berbecii sunt inseparabili de bani până la sfârșitul vieții. Iar cel mai interesant lucru începe după moartea lor, pentru că au foarte mulți moștenitori şi nici un testament!

Locul 3 – Capricorn

Capricornii ştiu să câștige şi să cheltuie banii cu multă măiestrie. Nu vor cheltui banii pe lucruri inutile. Vor investi, de exemplu în unele cursuri care în viitor le vor aduce şi mai mulți bani. Banii pentru Capricorn – nu sunt un lux, ci o sursă.

Locul 2 – Scorpion

Scorpionii iubesc banii foarte mult şi nu ştiu să piardă. De dragul bunăstării financiare, sunt gata să meargă peste toți adversarii. Vor atinge succesul financiar încă în tinerețe şi vor putea întreține nu o singură generație de urmași.

Locul 1 – Fecioara

Bunăstarea financiară se datorează muncii asidui şi austerității. Fecioara – e acel miliardar care poartă blugi de 20 de dolari şi nu se stresează în această privință.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, distribuie prietenilor!