Află 30 de idei cu haine tricotate din care să te inspiri în sezonul rece

Zilele reci pot fi savurate într-o haină din tricot și o ciocolată fierbinte. Articolele tricotate se potrivesc în orice ținută (dacă sunt alese corect) și le puteți purta în fiecare zi, indiferent că plecați la birou sau la o plimbare, acestea pot fi combinate atât într-o ținută clasică, cât și una casual.

Conținut:

1. Cardiganul
2. Costumule
3. Puloverele
4. Rochiile
5. Fustele

Cardiganul

Ochiurile mari tricotate sunt o tendință a sezonului, cardiganele le alegem după lungimea care ne avantajează și pot fi asortate la blugi, fuste, pantaloni sau rochii.

Costumele

Costumele din tricot se potrivesc ideal la un outfit în stil casual sau sporty-chic. Persoanele ce adoră confortul le vor alege pentru senzațiile plăcute ce le oferă acestea. Geaca din piele sau jacheta din denim sunt soluția perfectă pentru a completa ținuta.

Puloverele

Puloverele din tricot variază de la lungime și formă, până la culori și printuri etc., putem alege modelul oversize asortat la o pereche de blugi, acestea fiind una din cele mai ușoare și sigure combinații.

Fustele

O cămașă, un pulover sau o helancă asortată la o fustă din tricot sunt o combinație perfectă pentru un outfit de birou. Eleganța, rafinamentul și grația pe care o oferă acestea sunt punctul de atracție din ținută.

Rochiile

Feminitatea nu înseamnă doar haine în vogă, un ruj sau o coafură stilată, dar o rochie ți-o poate exprima, pentru sezonul rece v-am pregătit câteva idei de rochii călduroase.