Adevărul amar despre bărbați

Recent, o cititoare mi-a trimis o întrebare:

”Dacă un bărbat încearcă în mod exagerat să-și manifeste capacitățile, cum să-i demonstrezi că nu are dreptate? Nu are niciun rost să încerc să-l educ, de aceea trăiesc singură de 12 ani. Relația cu tatăl meu a fost una foarte bună. Unde greșesc?”

gru[1]

Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să povestesc mai întâi cruntul adevăr despre bărbați:

BĂRBATUL ARE O NATURĂ PLINĂ DE LIMITE

Da, el merge spre scopul său, dar pentru asta elimină tot ce stă în plus în drumul lui. Acesta este plusul și minusul lui. De ce?

Regele Universului, Creatorul, Absolutul, Dumnezeul (spune-i cum vrei), a creat bărbatul pentru a cuceri, iar femeia pentru a fi cucerită.  Cu alte cuvinte, bărbatul descoperă lumea exterioară, iar femeia pe cea interioară. Reiese că toată lumea recunoaște valoare femeii și o slujește. Când bărbatul descoperă femeia, apare cooperarea.

Așa cum lumea este infinită, bărbatul este nevoit să descopere doar o fâșie din lume. El își alege o direcție și devine expert. Specialist în domeniul lui.

Pentru profesionalismul lui este plătit, iar banii îi aduce acasă. Slujește femeii, cum ar veni.

Cei mai de succes bărbați, care câștigă milioane, se pricep doar în domeniul lor, și nu se implică în altele. Ei au propriul exemplu în lume.

O femeie deșteaptă îi va juca jocul. Dacă va face acest lucru cu dragoste și respect, el îi va fi mereu recunoscător.

Dacă acest lucru nu se întâmplă, bărbatul începe s-o limiteze: în bani, în atenție, în dragoste și respect, în plăcere – în tot. El devine slab și nu se mai respectă.

Adevărul amar despre bărbați este că ei sunt dependenți de aprecierea femeilor.

Adevărul amar despre femei este că ele nu vor să accepte investiția pe care au făcut-o în lipsa de putere a bărbatului său.

Dragi Femei!  Amintiți-vă de iubirea lui, de sentimente și de cât de mult l-ați prețuit. Unde au dispărut toate astea?

Pe primul loc trebuie să fie bărbatul. Asta este cheia spre fericire!