Adaugă aceste două ingrediente în șamponul tău și vei uita de problema căderii părului

Știi din ce cauză îți cade părul? Experții spun că are legătură cu mai mulți factori, cum ar fi stresul, sarcina, menopauza, scăderea în greutate etc.

just-add-these-two-ingredients-to-your-shampoo-and-say-goodbye-to-hair-loss-forever[1]

Dar și alte motive pot grăbi și condiționa procesul de cădere a părului. Stresul poate crea o problemă hormonală și poate duce la căderea părului.

Îți prezentăm o rețetă de șampon făcut acasă care te va ajuta să scapi de această problemă.

Cum să-ți faci propriul șampon împotriva căderii părului?

În primul rând ai nevoie să cumperi un șampon care conține un Ph neutru. Poți folosi un șampon obișnuit pentru copii. Acesta va fi folosit în calitate de ingredient de bază, dar vei mai avea nevoie de încă 3 ingrediente.

Este neapărat să adaugi ulei de rozmarin. El este perfect pentru a accelera circulația sângelui pe pielea capului și pentru întărirea firelor de păr. În afară de asta, ai nevoie de ulei de lămâie. El împrospătează și este un antiseptic minunat.

În al treilea rând au nevoie de 2 picături de vitamina E, care poate fi cumpărată în farmacii. Vitamina E este foarte  utilă împotriva căderii părului.

Mod de preparare:

Adaugă 10 picături de ulei de rozmarin și 10 picături de ulei de lămâie în șampon. Apoi adaugă 2 capsule de vitamina E. Amestecă bine înainte de utilizare.

Mod de administrare:

Este foarte important să folosești acest șampon peste o zi. Aplică-l pe păr și cu mișcări gingașe de mișcare șterge pielea capului timp de câteva minute. Lasă așa 10 minute. Apoi spală cu apă caldă.

Vei fi uimită de rezultat. După câteva săptămâni vei simți că părul tău a început să crească și a încetat să cadă.