Acestea sunt cele mai BUNE şi FIDELE soţii după semnul zodiacal.

Ce femeie îţi va fi alături la bine şi la greu, şi cu care ar fi mai bine să nu te legi, îți spunem în horoscopul celor mai bune soții.

lucisaya-jena-po-zodiaku

Horoscopul celor mai bune Soţii

Berbec – soţia-rivală. Femeia-Berbec – este puternică şi desigur nu are nevoie de tot soiul de bărbați slabi lângă ea. Are nevoie de un bărbat puternic, care va fi capabil să-i suporte apocalipsa zilnică: temperamentul Doamnei-Berbec  – nu este distracție pentru oricine.  De acea, când îşi găsește bărbatul capabil să o suporte, se va transforma în cea mai blândă pisicuță şi se va căsători cu el. Apoi va începe lupta pentru putere în familie. Şi, desigur, niciodată nimeni nu va învinge.

Taur – soția motivator. Femeia-Taur de obicei se căsătorește cu un neisprăvit simpatic, deoarece acesta e mai ușor de iubit. Dragostea e dragoste, dar să mănânci vrei întotdeauna. Iar doamna Taur nu vrea doar să mănânce, mai vrea şi o mașină nouă, şi o casă, şi cele mai noi haine, şi mai vrea ca toți în jur să o invidieze. De acea bărbatul Femeii-Taur, face cunoștință rapid cu asortimentul larg de tehnici motivaționale. Femeia-Taur manipulează şi șantajează genial. Şi da, mai știe a împunge ace sub unghii. În schimb neisprăvitul ei devine bogat şi de succes. Dacă va supraviețui, desigur!

Gemeni – soția-oglindă. O ființă aproape mistică, misterioasă şi periculoasă. Sunt femei, alături de care bărbații se văd eroi, altele alături de care se văd niște ghinioniști, şi sunt femeile-Gemeni. Ele știu cine eşti cu adevărat. Este inutil să te prefaci. Gemenii privesc în esență, de aceea Femeile-Gemeni sunt cele mai fericite soții, şi le vor cunoaște cu adevărat, doar cei mai buni bărbați.

Rac – soția ideală. Femeia-Rac nu e ușor s-o convingi să se căsătorească, dar dacă ţi-a reușit acest lucru, se va manifesta în toată  splendoarea: este inteligentă, frumoasă, gospodină, are casa impecabilă, creşte cei mai buni copii. Întotdeauna îşi va susține iubitul şi îi va face mereu pe plac. Pentru că familia – e cea mai importantă pentru ea. Doar că, acel care nu-şi va îndeplini responsabilitățile familiare , îl va lua rapid în ghearele de oțel şi-i va arăta neisprăvitului, unde iernează racii!

Leu – soția regină. Femeia-Leu se căsătorește doar cu cel, care va fi în măsură să-i ofere împărăția imediat. Şi apoi, în cinstea reginei sale să cucerească noi pământuri şi să înmulțească armata vasalilor loiali. Tocmai din acest motiv, să trăiești cu o Leoaică, în principiu este foarte comod: bărbatul cu ambiții de cuceritor – este un bărbat puternic, iar Leoaica nu suportă lângă ea nici un concurent. De acea, fiecare din parteneri trebuie să-şi vadă de treaba sa: Leoaica – să strălucească, iar soțul Leoaicei – să-i ofere tot de ce are nevoie.

Fecioara – soţia inteligentă. Foarte inteligentă. Al naibii de inteligentă. Înțelege totul perfect, nu e necesar să-i explici ceva. Cu ea poți discuta despre orice. Întotdeauna te va susține şi-ţi va oferi un sfat înțelept. Este şi iubita ta şi cel mai bun prieten. De acea soțul Fecioarei nu prea are prieteni pe umărul cărora să plângă, atunci când pe Fecioară o apucă nebuneala. Pentru că în acest moment, ea îşi va folosi toată inteligenţa pentru a-l scoate din minți pe iubitul său. Apoi, desigur îşi va cere scuze, şi va recunoaște că nu a avut dreptate. Ce femeie inteligentă!

Balanţa – soţia pisică. O ființă draguță, fermecătoare, dar absolut inutilă în gospodărie. Pe de altă parte – ce fel de casă fără pisică. Goală şi rece.  Şi, apropo, pisicile nu sunt atât de simple, cum par la prima vedere: dacă  Femeia-Balanță nu va fi purtată pe mâini, mângâiată, lăudată şi nu i se va oferi întregul pat – se va supăra şi va pleca fără să privească înapoi.

Scorpion – soția-vrăjitoare. O adevărată vrăjitoare, fără glume.Va cuceri orice bărbat, iar apoi îl va vrăji să ajungă faimos, bogat şi de succes. Soțul Femeii-Scorpion e foarte invidiat: are alături o femeie incredibil de frumoasă, sexy, inteligentă – întruchiparea soției ideale. Iar soțul – întruchiparea bărbatului ideal: inteligent şi carismatic. „Domină şi umilește” – iată adevăratul credo al Femeii-Scorpion, iar cine nu va supraviețui, acela nu e alesul.

Săgetător – prietena luptătoare. Cu ea poți merge în foc, în apă şi în luptă. Se ascunde după bărbatul său, doar pentru că de acolo e mai comod să-i ofere munițiile. Da, e foarte important să înțelegi că bărbatul Femeii-Săgetător are nevoie întotdeauna de muniții. În primul rând pentru a distruge concurenții, care absolut deloc nu sunt deranjați de faptul că Femeia-Săgetător e căsătorită. În al doilea rând, trebuie cumva să se salveze în timpul certurilor de familie.

Capricorn – soția principială. Femeia care o idee clară despre cum trebuie să arate căsătoria, şi nu va da nici un pas înapoi. Femeia-Capricorn niciodată nu se va căsători din dragoste prostească, oh nu. Femeia-Capricorn știe exact, că căsătoria va fi una de succes, doar dacă ambii parteneri vor fi plămădiți din același aluat. Problema e că, ea însăși e plămădită din cel mai tare lemn. Şi fiți siguri, că Pinocchio pe care îl va alege, îl va prelucra până la ideal – chiar dacă, va fi nevoită să folosească toporul. La final însă,  în familia Femeii-Capricorn se va lăsa pacea şi armonia pentru totdeauna.

Vărsător – soția lui Schrödinger. Femeia-Vărsător consideră că viaţa e prea scurtă pentru a fi pierdută pe rutina plictisitoare. Viaţa de familie – este bucurie, râsete şi veselie. Deci, dacă ai o Soție-Vărsător nu ai timp sa te plictisești.

Peşti – soţia actriţă. Soțul niciodată nu ştie ce gândește ea cu adevărat, şi desigur nu are nici cea mai mică idee cu ce s-a ocupat ea toată ziua. Femeia Peşti – are nevoie de protecţie, distracţie, cadouri – în caz contrar, la revedere! Vă întrebați care e rolul ei într-o căsătorie? Oh, cel mai dificil lucru. Ea este decorul principal în casă, fără să depună prea mult efort.

Dacă ţi-a plăcut acest articol distribuie prietenilor!